Ette usko miten kiljuin eilen illalla kun työpäivän ja iltapalaverin jälkeen puolikuolleena kotiin tultuani avasin sähköpostin:

"Onneksi Olkoon! Kirjoitit parhaan blogikirjoituksen Lipton-kampanjassa ja saat tästä palkinnoksi uuden iPad2:n!"
Naapurit varmaan kuunteli että tänne on muuttanut lauma pieniä porsaita, ei vaan pysynyt ihminen nahoissaan kiljuessaan ympäri kämppää! Ihan tajutonta, ei pysty ymmärtään edes vielä! Ettäkö minä ihan oikeasti voitin? Paras blogikirjoitus, mulla?!

Mutta totta se on, tälläinen valkoinen (sain valita värin!) pieni kaunokainen sieltä Buzzadorilta on postiin mulle laitettu. Liityin siis vasta mukaan Buzzador toimintaan. Ensimmäisessä kampanjassani buzzasin Lipton -pyramiditeetä. Postasin myös aiheesta blogiini ja osallistuin tällä postauksella kampanjan yhteydessä järjestettyyn kilpailuun. Ja näin siitä sitten voitto napsahti! Kyllä vaan Buzzadorina toimiminen kannattaa, eikö? Olen haaveillut ja himoinnut jo pidemmän aikaa joko läppäriä tai tablettia, mutta vallitsevan persaukisuuden vuoksi nämä haaveet on ollut pakko siirtää hamaan tulevaisuuteen. Ette usko miten hyvään saumaan tälläinen onnenpotku mulle tuli! Olen ihan maailman onnellisin tyyppi tällä hetkellä!

Nyt on vähän vaikeuksia nahoissaan pysymisen kanssa kun odottelen tuota ihanaista kotiin saapuvaksi. Sitä odotellessa voikin tilailla sille jo kaikkea söpöä tarpeellista lisähärpäkettä :) Nähtäväksi jää millaisen Ompputuotteiden himotuksen tämä uusi kaveri mussa aiheuttaa...Muovia, nahkaa, silikonia... vai kaikkea, että voi vaihdella ;)


Vai jotain vielä söpömpää...?

Ei kyllä enää harmita että palaverissa arvotut orvokit menivät multa sivu suun. Mulle oli jotain vähän parempaa odottamassa. Unbelievable!
Kiitos Buzzador, kiitos!Jos kiinnostuit Buzzadorina olemisesta, lisätietoa saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.


Kuvat lainasi Google