Mun alkoholinkäyttöhän on vähentynyt hyvin merkittävästi viime vuosina. Nuorempana sitä jaksoi roikkua baareissa vähintään kahtena, jopa usempana päivänä viikossa. Mutta eipä enää. Tuntuu että nykysin saan migreenin vähemmästäkin määrästä viinaa ja isommasta määrästä seuraa niin jäätävä krapula et olen toimintakyvytön seuraavat 4 päivää. Eipä huvita juoda ei. Vielä vähemmän mua saisi baariin lähtemään jonain tälläisenä koko kansan juhlapäivänä kuten vappuna, kun kaikki mörököllit koloistaan on pakotettu liikkeelle ihan vaan kun nyt on hei vappu! Juuei.


Viimeisimmät vaput olenkin vaan yleensä ollut ihan kotosalla. Eilen vietinkin päiväni iltaan asti töissä ja töitten jälkeen käväisin siskon ja miehensä luona syömässä. Koko viikon kestänyt päänsärky paheni iltaa kohti ja illemmalla kotiin tullessani särky oli jotain niin järkyttävää että yöllä itkin tuskasta ja mietin jo lähteväni taksilla päivystykseen. Sain kuitenkin jotenkin nukuttua, täytyy nyt katsella mihin suuntaan tää menee tänään. Tää särky johtuu tulehtuneista niskoista, niska on tosi herkkä vedolle ja pahenee luonnollisesti aina töissä kun myymälässä pidetään ovea auki. 


Nyt kahdeksan työpäivän putken jälkeisen vapaapäivän voikin sit käyttää itsensä paranteluun jotta voi taas huomenna töissä huivi kaulassa vetää punaista kolmioo. Onkohan tässä oikeesti mitään järkeä...?

No mutta tänään ohjelmassa eilisiä pihvejä, siskon tekemää perunasalaattia ja True bloodia boksilta. Nam! Töistä voitetut (jeij!!) tivoliliput täytynee käyttää vapun jälkeen, nyt ei kykene liikkumaan.

Että tällänen vappu täällä, mitäs teidän vappuun on kuulunut?

kuvat we<3it