Jee! Vihdoin löytyi solariumkosmetiikkaa minunkin solkkapaikastani! Olen jo vuosia sitten lueskellut näistä, mutta en ole raaskinut tilata melkoisen muhkean hinnan vuoksi. Tämä Caribbean Goldin Too cute 250ml irtosi kuitenkin jopa kohtuulliseen 16€ hintaan.


1 osa hurmaavaa
2 osaa tummaa
Tarjoile heti ja usein.
Koskaan ei voi olla liian rikas eikä liian tumma. Mutta näillä luonnonuutteilla ja ylellisellä BioTanning -seoksella uskomattoman ylellinen, tumma värisi tekee sinusta liian suloisen (Too Cute) oman etusi nimissä!
Pullon teksti


Nämä Caribbean Goldin pullot, samoin kuin Australian Goldin solariumkosmetiikka on niin ihania ja houkuttelevia, että voisin ostaa näitä ihan vaan pakkausten ulkonäönkin vuoksi.


Jossakin oli tämän Too Cuten tuoksu kuvattu vaniljaksi ja sitä se ehkä muistuttikin. Ihan nami verrattuna ilman voidetta solariumin jälkeiseen ihon hajuun. Riittoisan oloinen tuote, melko pieni määrä riitti. Kasvoille en heti uskaltanut testata, ainoastaan käsiin ja jalkoihin. 
Ekan käytön jälkeen en kyllä osaa sanoa huomanneeni tuoksua kummempaa vaikutusta, mutta kunhan tämä kalman kalpea iho tästä vähän heräilee talven jäljiltä toivon että tuloksiakin alkaa näkyä!

kuva 

Aika söpöjä vai? Oletteko käyttäneet solariumkosmetiikkaa?