Kun tuli sunnuntaina alotettua tämä ruokavaliosta lipsuminen niin jatketaan sitten samalla linjalla. Jääkaapissa mua huutelee kutsuvasti iso Edam-köntti. Olen ollut siis tammikuusta alkaen tosi tiukalla maidottomalla, vehnättömällä ja kananmunattomalla ruokavaliolla ja lääkärinkin ohjeen mukaan jossain vaiheessa näitä aineita voisi taas rueta ottamaan takaisin päin ruokavalioon. Aloitetaan nyt sitten maidosta kun sunnuntainen pehmis suklaakastikkeella on jo pohjana. 

Eipä ole tästä(kään) ruokavaliosta apua ollut mun turpoavaan mahaani, joten tuskin mitään kummempaa tapahtuu vaikka palauttelenkin nämä takaisin. Toki siis sen mukaan tuleeko jotain uusia oireita vai ei. Melkoisen pitkä penni (lue: tonni) tuli maksettua näidenkin selvittelystä ja nyt tuntuu vähän luovuttamiselta jos ruokavalion palautan ennalleen. Vaikka tyhmäähän näin on ajatella. Olisipa kiva kun olisi lääkärilläkin joku tyytyväisyystakuu malliin rahat takaisin jos et ole tyytyväinen!

Ihan hassua miten voi tuntua näin jännältä omien suosikkiherkkujen uudelleen maistelu! Pikkuhiljaa ja varovasti täytyy kuitenkin aloitella eikä ladata heti ekana mahaa täyteen kaikkia herkkuja, jugurttia, rahkaa, jätskiä, raejuustoa... Tänään aamupalana on muunmuassa kasa juustosiivuja, oi ihanuus!

Kuva We<3it