Pikkusiskon ylioppilasjuhlat lähestyy ja koska olen ensi viikon reissussa oli mulla tän viikon ohjelmassa oman osuuteni hoitaminen tarjoiluista. Mua pyydettiin tekemään omaa muunnostani Kinuskikissan mainiosta chili-tonnikalapiirakasta. Alkuperäisen ohjeen voi katsastaa tästä.Tämä piirakka on kyllä yks helpoimmista ja maukkaimmista mitä tiedän. Täytettähän voi varioida ihan mielensä mukaan, olen tehnyt tätä tonnikalan lisäksi mös kinkku- ja kanatäytteellä. Nyt tehtailin kahtena iltana näitä tonnaripiirakoita ja ne pääsevät pakastimeen odottelemaan juhlapäivää. (Mikäli äitin porukka malttaa olla syömättä näitä ennen sitä.)


Melkoista kiirettä ja hässäkkää on kyllä tämä viikko ja pelottaakin vähän millaiseen totaaliromahdukseen tämä vielä päättyy kun viikko loppuu. Jokainen päivä on aikataulutettu ja listoja ja lippuja ja lappuja roikkuu joka puolella. Töitten lisäksi on ihan miljoona asiaa hoidettavana. Onneksi omat juhlalaittautumiset ovat hyvällä mallilla. Mekkoon on ommeltu muutama ylimääräinen ommel jotta se laskeutuu kauniimmin, kengät, laukku ja sukkikset tsekattu. Tulen kotiin siis perjantai-iltana joten ennen seuraavan aamun juhlia ei kauheasti aikaa ole enää miettiä näitä. Kaikki on siis mietittävä viikkoa ennen valmiiksi. Huomenna vielä kampaajalle ja perjantaina pitäisi saada omat kynnet huollettua. 
Puuuuuuh.

Tässä vielä tuon piirakkareseptin täyte omana muunnoksenani, pohjan teen ohjeen mukaan, voipa senkin tehdä vaikka gluteenittomana vain jauhon vaihtamalla, toimii sekin.

1 paprika (myös pakaste käy)
1 pieni sipuli (myös pakaste käy)
1 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 prk chili-tonnikalaa
150 g kirsikkatomaatteja
200 g paprika-chili-tuorejuustoa
(tai esim. puolet paprika-chiliä, puolet jotain miedomman makuista)
2 dl ruokakermaa
2 munaa

Nams :P