Mulla on kuulkaas melkoisen ihana sisko! Makasin eilen koko päivän sohvalla tuskassa niskani ja pääni kanssa kuolemaa tehden. Illalla sisko soitti ja sanoi tuovansa mulle pian jotakin, jonkun pienen yllärin... hmmmm.


Mutta se olikin ISO ylläri! Rasiallinen ihka oikeita munkkeja!
Ottaen huomioon ruokavaliorajoitteisuuteni (vehnätön, maidoton ja kananmunaton) tämä oli melkoinen ylläri tosiaan! Sisko tiesi miten mua suretti kun multa munkelot jäivät tänä vuonna kauppaan ja omin pikku kätösin oli sitten nämä mulle tehnyt, ja jopa vadelmahillonkin itse keitellyt. Ai että, mahtavaa! Ette usko miten olen kuola valuen katsellut ja haistellut vappumunkkeja joka puolella. Ja nyt sain ihan omia pikkumunkkeja, voi nami! Päänsärkykin unohtui hetkeksi kun sai upottaa hampaat rouskuvaan sokeriin.

Vähänkös alkaa aamukin erilailla kun keittää soijalatten ja mussuttelee munkelon sen kanssa :)
Kiitos vielä pikku siskonen, olet ihana ja rakas!