Pyörä se näyttää kuvassa vieläkin ruosteisemmalta kuin oikeasti on. Ihan kelpo peli se kuitenkin on vielä!

Nyt se on avattu, pyöräilykausi! Johan tuosta melkoisen monta vuotta välissä menikin, etten pyörään koskenutkaan.Vaan kylläpä se pyöräily olikin hurjan kivaa ja vähän jänskääkin näin pitkän tauon jälkeen! Ihan työmatkaa en eka kokeilulla sunnuntaina lähtenyt vielä polkemaan, koska mahdollisia reittejäkin pitää tutkiskella ja harjoitella vielä. Keli tuntui auringonpaisteesta huolimatta olevan vielä liian kylmä pidemmän matkan ajeluun, melkoisen kipeäksi sain korvani tuolla 5 kilsan lenkilläkin. Ellei sitten tunkisi pipoa vielä pyöräilykypärän alle. (Ja kyllä, mulla oli se kypäräkin päässä koeajolla!)


Biltemasta haettiin pyörään uusi iso ja pehmoinen satula ja iskä löysi jemmoistaan tuollaisen korinkin mulle tarakalle. Pienet ruokaostoksetkin kulkee kätevästi tuossa sitten.


Polkaisimme sunnuntaina lähistöllä sijaitsevaan puutarhamyymälään. Paikka oli laajentunut melkoisesti viime käyntini jälkeen ja tuotevalikoima oli monipuolistunut mukavasti mm. kivoilla sisustustuotteilla. Siellähän olisin saanut vaikka koko päivän kulumaan! Siellä asuvat myös papukaijapojat Kalle ja Torsti, jotka pysyttelevät taas hipihiljaa, vaikka huhujen mukaan ovat kovia puhumaan ja kiroilemaan.


Olematonta viherpeukaloani alkoi kyllä kutittaa tuolla siihen malliin että piakkoin tehtävä uusi reissu. Parvekekin kaipailee jotain piristystä. Tuolla kyllä viihtyy kesällä viidakkomaisia käytäviä käppäillen, kaikkia kauniita kukkasia katsellen ja tuoksuja nuuhkien. Ihana paikka!


Ja että milläkö lailla tämä suklaakastikkeinen suussa sulava pehmis sopi sitten maidottomaan ruokavaliooni? No ei sitten millään lailla. Kesärepsahduskausikin on sitten avattu. Pehmistä vaan ei voi vastustaa!