(Järkkäri itkee verta nurkassa kun pokkari pääsi taas kuvaushommiin...) 

Perjantaina sain vihdoin omatkin kynnet huollettua juhlakuntoon. Tai no, sopii toivoa että nämä ovat vielä juhlakunnossa reissun jälkeen viikon päästä... Piti ihan taas laskea kalenterista että kauanko onnistuin taas sinnittelemään viime huollosta, ja siitähän olikin reilut 6 viikkoa, ohoh! Viimeksi esittelin petroolikynsiäni  10.huhtikuuta tässä. Tarkoitus oli tehdä tuon petroolin jälkeen jotain neutraalimpaa, ihan van valkoiset kärjet ja valkoista hilettä seuraksi, mutta yllätys yllätys suunnitelmat muuttui taas kesken kaiken. Valkoinen uusi hile osoittautui aika valjuksi kynnellä joten nappasin vauhdissa tilalle jonkun toisen uuden hileen. Ja tuohan olikin ihan hauska, hienoa multicolorhilettä yhdistettynä tuollaisiin neon oransseihin vähän isompiin hippusiin.


Ovat kuitenkin suht neutraalin väriset kun en halunnut mitään mekkoon mätsättyjä kynsiä. Ihanan raikkaat ja kesäiset noista kyllä tuli.



Melkoista itkua on kyllä ollu tämä viikonloppu taas. Perjantaina pieni karvainen ystäväni Edu nukkui viimeiselle matkalleen. Edu oli siis asukkaana äidin perheessä 10 vuoden ajan, ei ikioma koirani. Tyyppi oli mennyt viimeisen parin viikon aikana tosi heikkoon kuntoon eikä eläinlääkärikään tahtonut millään saada selville mihin poikaa sattui kun niin kovin ulvahteli. Viimein röntgenkuva paljasti niskasta puuttuvan välilevyn joka aiheutti kovat hermosäryt. Leikkauskaan ei olisi auttanut ja pieni olisi joutunut viettämään pitkiä aikoja kapeassa häkissä joka olisi estänyt pään liikuttamisen. Loppuelämä olisi mennyt kovilla kipulääkkeillä ilman takuita kivuttomuudesta. Ratkaisu oli siis ehdottomasti oikein. Eihän meillä ihmisillä ole lupaa pitkittää eläinystävämme kärsimystä vain siksi että meille itsellemme luopuminen on vaikeaa, vaikka se päätös onkin vaikea tehdä. Itse olin saattelemassa oman labbisneidin unten maille 8 vuotta sitten ja ne viimeiset silitykset tuntuvat edelleen sydämessä muistijälkenä. Edukin nukkui ikiuneen levollisesti oman perheensä saattamana. Edu kirmaa nyt salaman lailla pupujen perässä paremmilla metsästysmailla.