Kuinka moni teistä on saanut aamupalan jälkeen kotiin hierojan tekemään intialaista päähierontaa? 
No minäpä sain!


(Kuva: Google, oma juurikasvu ei kestänyt päivänvaloa)

Hierontahan oli vielä paljon monipuolisempi kuin mitä etukäteen ajattelin. Kaikenkaikkiaan istuin tunnin silmät kiinni musiikkia kuunnellen ja täydellisesti rentoutuen. Ihanaa!

Intialaisessa päähieronnassa hierotaan yläselkää, hartioita, niska, pää ja kasvoja. Hoito aloitetaan klassista hierontaa kevyemmillä, mutta napakoilla otteilla yläselästä, hartioista ja olkavarsista. Sen jälkeen käsitellään niskan alue ja kallonraja huolellisesti. Pää hierotaan vaihdellen rauhoittavia ja reippaita otteita. Lopuksi hierotaan vielä korvat ja rentoutetaan kasvot.

Intialainen päähieronta edistää kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutumista ja tasapainoa. Intialaisella päähieronnalla on monia vaikutuksia. Se mm. helpottaa stressiä, auttaa päänsärkyyn (jopa välittömästi) ja migreeniin, parantaa keskittymiskykyä ja aivotoimintaa sekä auttaa unettomuuteen ja levottomuuteen. Se myös parantaa aineenvaihduntaa ja auttaa niska- ja hartiaseudun jäykkyyteen. Hiusten kasvu vahvistuu, päänahan kunto paranee ja jopa väsyneet silmät virkistyvät.
(teksti lainattu Kuunhelmi.fi-sivustolta)

Ai että miten ihana olo! Näin pitäisi ihan jokaisen päivän alkaa!