No niin, taas on Converseja metsästetty, jotenkin tulee tuo(kin) homma aina mieleen kun siivous olisi se ensisijainen juttu... Spartoolle oli tullut lisää pieniä kokoja ja nyt sieltä on ehkä matkalle mulle tossukat. Aikasemminhan ehdin laittaa tossut tilaukseen Ellokselta, mutta niiden toimitus olisi ollut vasta elokuun lopussa. Kesäksihän nämä olisi kuitenkin ihan kiva saada...


Melko säätämiseksi meinasi mennä tuonkin tilauksen kanssa kun täytyi katsastaa järkevän hintainen osamaksu, ja tietystihän tuolla vaadittiin joku minimisumma erissä veloitettavalle luottokorttiostokselle, joten nyt sitten Spartoolta tulee mulle Conversejen lisäksi myös joku penaali, heh :) Loppupelissä vielä osamaksusta veloitettiin 5€ plus postikulut 7€, en halua edes laskea säästinkö yhtään. No hei saan kuitenkin penaalinkin!


Hommaa ei yhtään helpottanut se, että tilipäivään on aikaa kolme päivää ja tietenkin tili ja luoton saldo melkolailla tyhjät. Pennosia piti siirrellä paikasta toiseen ja lopulta en olekaan enää ihan varma menikö tilaus läpi ollenkaan. Pakko oli saada tilaus eteenpäin kuitenkin heti, vielä kun kokoja oli jäljellä. Nyt vaan odotellaan saapuvatko tossut ennen reissuun lähtöäni ja ristitään sormet ja varpaat että ovat vielä oikean kokoisetkin!

Ja hei, Helsinkiläiset ja muutkin Helsinkiä tuntevat, vilkaiskaa eilinen Helsinkipostaukseni, kaipaan vinkkejä tulevalle lomalleni!


Kuvat Spartoo