Lukuisista vastuunpakoilun hetkistä ja luovuttamisen tunteista huolimatta, tuntien kirjoittamisen ja askartelun paskartelun jälkeen, tuossa se nyt köllii, valmis näyttökansio! 


No okei, kyseessä on vasta kolmesta näytöstäni ensimmäinen ja valmistuminen siintää vielä suht kaukana, mutta eka etappi on saavutettu (melkein) kuitenkin. Tänään on vielä edessä kovin koitos eli näytön esittäminen ja enkunkielinen versio aiheesta. Sitten onkin tosissaan yritettävä alkaa siirtää katse kohti sitä seuraavaa näyttöä, ettei sen kanssa menisi taas näin viime tippaan. (No eipä varmaan...) 
Mahtava tunne kun saa antaa tuon tänään eteenpäin käsistään, ihanaa!

Mutta mikäs pikkuinen ystävä meille eilen muutti!


Tangle teezer!
Tämä on nyt sitten voitettu, aika näyttää osoittautuuko sitten myös käytössä voittamattomaksi.

Olin iskenyt silmäni tähän joka puolella puhuttuun ja hehkutettuun pinkkiin piikkisikaan jo aiemmin, kun se vaan on niin söpö. Päätin kuitenkin olla tuhlaamatta siihen, koska ihan oikeastihan en tuota välttämättä tarvinnut. Kun sitten naistenpäivän kilpailun palkinnoksi piikikäs ystävä halusikin tulla meille, otin hänet kyllä ihan ilomielin vastaan. Väriä en edes saanut itse valita, vaan sattumalta vielä tuo pinkki osui minulle :)


Saas nähdä tuleeko meistä kaverit... 
Oma pääni kärsii edelleen viime syksyisten teippipidennysten aiheuttamasta hiuskadosta ja katkeilusta, joten varsinaisiin takuntainnutus tehtäviin ei tämä kaveri vielä pääse pitkiin aikoihin.
Mutta vinkkasipa MouMou että tämä taitaisi tupeerauksenkin, saas nähä!


Pesun jälkeiseen selvittelyyn tämä on varmaan ihan passeli.
Ja ai jai kun pääsen testaamaan tämän siskoni leijonanharjaan!

Asuuko teillä tämän piikikkään kavereita?