Tämä mekko oli se, minkä takia tilausta alunpitäen rupesin tekemään, plus tietty -25% alekoodi. Tuosta mekosta tulee kokeeksi nyt kaksi kokoa, josko jompaan kumpaan saisin itseni survottua. Vähän arveluttaa kyllä mekon lyhyys, mallin päällä kuvissa kun tuo oli melkoinen vesiraja. Mutta onneks mä olenkin niin persjalkainen, et toivon mukaan on mulle ihan erilainen. Jos mekko on sopiva, se pääsee päälleni siskon ylppäreihin. Toivottavasti vaan tulis pian, että ehtii sitten ostaa jotain muuta tilalle jos ei ole sopiva.Kyllähän sinne ostoskoriin taas lipesi sitten muutakin, vaikka rahatilanne kolkuttelikin takaraivossa muistuttavasti. Yhdet pussilakanat ja yksi säilytyspussukka kylppäriin pyykinpesuaineille.Pakollisia urheilujuttuja...Perus meikäläisen settiä, mustaa ja valkoista... Kevät on yks niitä tuskasempia aikoja löytää mitään ostettavaa itselleen kun värit on näitä murrettuja, pastelleja, lämpimiä ja hentoisia. Siis kaikkea muuta kuin mun värejä. Uggh. Onneks jotain täydennyksiä sai sentään tehtyä. Näitten kuvissa näkyvien lisäks jotain ihan perus toppeja ja muuta pientä lähti tilaukseen. Tuo keskellä näkyvä ihanainen neuletoppi tulee valkoisen lisäks myös mustana.

Pinkistä oli koko loppu, saa nähdä joutuuko senkin vielä metsästämään :)Villinä korttina sit testiin muutamat värikkäät housut. Ajatuksena pitää noista yhdet jos löytyy sopivat ja esim. tuo pinkki väri ei ole liian vaalea. Kunnon pinkkejä pöksyjä ei tuoltakaan löytynyt. Eikä myöskään kunnon turkooseja tai mintun vihreitä. Metsästys jatkuu...

Ja niinhän siinä sitten kävi, että tilaussivu oli jotenkin muuttunut sitten viime käyntini ja paukuttelin tilauksen loppuun saakka näkemättä sitä kohtaa johon alekoodin olisi voinut antaa. Perhana!
Kertokaa jos tiedätte missä sen paikka olisi ollut??

Meinasin Nellyn valikoiman tänään vielä katsella... Onneksi sentään kesää kohti työtunnit lisääntyvät, joten voi potea edes vähän vähemmän huonoa omaatuntoa shoppailuistaan :)
Jokos te olette tehneet tilauksia kevääksi ja kesäksi?