sanoo tuo Jamie Oliver mukini. (Ja voihan harmitus etten ostanut koko sarjaa noita. Tsekatkaa nyt miten hauskoja noi Bottom up! mukit on; tästä!) Kahteen on kai tyytyminen nyt kun ei tästä kaupungista noita mukeja enää mistään löydy, pöh! Jamie on siltikin ihana <3

Tänä aamuna mustaa kahvia kera gluteenittoman suklaakeksin hyvitykseksi eilisestä aamukahvijärkytyksestä. Huomasin toissapäivänä Roberts Coffeessa myytävän soijamaitoon tehtyä lattea, joka osoittautuikin aivan taivaalliseksi. Ennen tätä nykyistä ruokavaliotanihan olen juonut kahvinkin aina maidon kanssa, nyt on ollut pakko vedellä vaan mustaa kahvia. Tämä ruokavalioon sopiva latte laukaisikin oikein maitohimon ja ostinkin pienen purkillisen soijamaitoa. Siitä sitten reilu loraus kahviin aamulla ja sitten järkytys kun katsoin miten maito juoksettui kahviin. YÄK! Raivokkaasta sekoittelusta huolimatta kahvista ei tullut juomakelpoisen näköistä ja se oli heitettävä viemäriin. Puoli mukillista pannussa säästyi sentäs tuholta.

Mietin olisiko juoksettuminen ollut estettävissä maidon lämmittämisellä tai muulla kikalla? Aika ei sitten kuitenkaan riittänyt tieteellisiin kokeisiin niin aamutuimaan. Olettekos muuten huomanneet miten kesä lähestyy nopeasti; tänä aamuna kuudelta herätessäni oli ihan valoisaa!

Onko teillä kokemusta ruokarajoitteisen kahvimaidosta, sopiiko mikään kahviin; soijamaito, kauramaito, riisimaito? Ja millä juoksettumisen saisi estettyä?