15 huhtikuuta 2019

Rehellisiä kuulumisia

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.31
Nappasin Cava-blogista tämän hauskan haasteen vastattavaksi, koska melkoista hiljaisuutta on tällä kestänyt jo pidempään. Olen samaa mieltä kuin Kristiina tämän haasteen nimestä, joka on tyhmä; ihan kuin muuten kertoisin täällä epärehellisiä kuulumisia. No, mutta haasteen typerästä nimestä huolimatta niihin kuulumisiin:


Mitä oikeasti kuuluu?
Ihan hirveetä stressiä! Oon painanut koko vuoden opintoja eteenpäin ihan hullulla apinanraivolla ja tuntuu etten oikeasti ole ehtinyt mitään muuta elämässäni. En muista että olisin viime kesän jälkeen pitänyt yhtään kokonaista vapaapäivää, ainakaan niin että olisin pystynyt olemaan ajattelematta tekemättömiä hommia. Ihan järkyttävää.

Mitä tapahtuu työrintamalla?
Ei yhtään mitään. En ole edes hakenut töitä nyt, vaan olen keskittynyt ihan 100% opiskeluun. Joskin aloitin tekemään freelance kirjoitustöitä vapaaehtoisena Crohn ja Colitis ry:n lehteen. Ensi lukuvuonna mulla saattaisi olla aikaa tehdä ainakin lyhyt työharjoittelu. Sitten pitäisikin pikkuhiljaa alkaa katsella oman alan töitä ja/tai suunnitella työn tekemistä omalla toiminimellä.

Parisuhde  / ystävät?
Hoidetaan virtuaalisesti. [facepalm]

Matkat?
Kahen viikon päästä pääsen lepolomalle (eli kuntoutukseen) Punkaharjun kauniisiin maisemiin. Viikko täysylläpidolla, liikkuen ja leväten ilman kouluhommia. Tulee muuten tarpeeseen. 
Saa nähdä onnistuisiko ensi talvena Dubain reissu :)

Harrastukset / hyvinvointi?
Retuperällä! En ole ehtinyt, jaksanut enkä kyennyt tekemään yhtään mitään aikoihin. Kulunut vuosi on ollut myös terveydellisten haasteiden osalta erittäin täyteläinen... Kokonaisvaltainen stressitila elimistössä ei varmasti paranna tätäkään tilannetta, mutta ei tässä nyt ole oikein vaihtoehtoina kuin joko luovuttaa tai sitten painaa vaan ja toivoa että kohta kiire hellittää. Ja kyllähän te tiedätte sopiiko luovuttaminen mulle :D


Inspiroi eniten / vähiten?
Mulla on meneillään muutama luovaan tekemiseen liittyvä kurssi ja niiltä olen saanut tosi paljon erilaista inspiraatiota ja tavannut eri lailla luovia ja kinnostavia ihmisiä. Nämä kurssit on todella kivaa vastapainoa myös esimerkiksi teoriapainotteisille tenttikursseille. Välillä saa kirjamellisesti upottaa kädet saveen ja toisena päivänä kirjoittaa ajatuksenvirtaa paperille taidenäyttelyssä.

Mikähän voisi sitten olla vähiten inspiroivaa... Varmaankin sellaiset luentokurssit joilla luetaan diat ääneen?

Tällä hetkellä syön / katson / luen?
Parhaillaan ihan järkyttävä himo kaikkeen suolaiseen (vaikka menee tuota karkkiakin). Juustosnacsejä, kinkkua, fetaa, oliiveja. Mikä hitto mua vaivaa!

Telkkarista en katso tällä hetkellä kuin Selviytyjiä ja padilta ennen nukkumaanmenoa yleensä katson jotain ohjelmaa; How to get away with murderia, This is usia ja Kardashianeita.

Lukemistona on puolestaan tylsästi vain opiskeluihin liittyvää kirjallisuutta; parhaillaan esimerkiksi  markkinoinnin johtamista ja kotimaista lyriikkaa ja draamaa.

Mitä odotan?
Kesää. Lomaa ja lämpöä. Kesän aikana pitäisi saada valmiiksi myös viimeiset pakolliset kurssit ja tarkoitus olisi saada kanditutkinto ulos syksyllä! Ihan huippua!

Mutta hei kertokaas tekin, mitä teille kuuluu? Rehellisesti :)
5 kommenttia:

Maikku kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta vaikka olisi tietty mukavampi jos olo olisi energinen jne mutta onneksi sulla kuntoutus edessä, se varmasti jeesaa ♥ Mulla kuntoitus kesäkuun alussa, itsekin odotan sitä kovasti!
Kiva haaste, taidan napata mukaani.

Tsemppiä opiskeluihin ♥

JonnaH. kirjoitti...

Oli ihana kuulla sun kuulumisia! Kuntoutu=lepoloma ei ihan mee yhteen. :D Mut toivotaan, että saat lepoa ja kuntoutusta oikeassa suhteessa. <3

Kesää odotetaan täälläkin enemmän kuin mitään ja lomaa, mihin ei itseasiassa ole enää kovin kauaa. Vaikka se onkin tänä vuonna lyhyt, mutta pitää vaan ottaa kaikki irti.

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Maikku: Kiitos paljon ja kivaa kuntoutusta sullekin <3

Jonna: Ihana kuulla sustakin <3 Mä toivon et kuntoutus sujuis yhtä hyvin kuin viimeks, viikko hotellissa, hyvää ruokaa eikä tartte miettiä ja stressata ruuanlaittoa. Liikuntaa, uimista ja saunaa ja loistavia yöunia ja tietty huippuporukalla :) Toivottavasti menee nyt yhtä kivasti, ootan innolla :) Ja todellakin otetaan kaikki irti lomasta, vaikka lyhyestäkin! Ihanaa kevättä <3

Life with Satu kirjoitti...

Musta on ihana kun ihmiser kirjoittaa rehellisiä kuulumisia, vaikka ne ei sitten olisikaan mitenkään maailman hauskimpaa kuultavaa. Toivon että saat lepoa ja rentoutumista kesällä sitten viimeistään!

Kesää odotan minäkin tällä hetkellä, aikaa ja mahdollisuutta latautua perheen kanssa <3

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Kiva kuulla Satu sinustakin! Ja kiva et rehellisyyttä arvostetaan, itellä ei ainakaan oo tarve näyttää blogissa jotain muuta kuin sitä mun ihan oikeeta elämää sellaisenaan :) Ihanaa kesän odotusta <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review