Minäkin nappasin vastattavakseni tämän monessa blogissa kiertäneen kysymyshaasteen. Postauksen kuvituksesta vastasi tällä kertaa 4-vuotias kummityttöni <3

Avioliittoja: Nolla
Kihloissa: Nolla niitäkin
Lapsia: Ei
Lemmikkejä: Ei ole, koska olen allerginen. Jos voisin (ja jos olisi varaa uusia noin puoli sisustusta) ottaisin labbiksen. Meillä oli aikoinaan lapsuudenkodissani labbis nimeltä Dafi. Ja äitin luonahan meillä asustaa Gigo, jota aina silloin tällöin saan paijata.
Leikkauksia: Kolme. Multa on nuorena leikattu umpisuoli, nielurisat ja hörökorva.
Tatuointeja: Myös kolme; ranteessa, käsivarren ympärillä ja takaliston päällä (tätä tatuointia en itse nää juuri ikinä enkä ikinä muista kummalla puolella se edes on).
Lävistyksiä: Korvisreikiä muistaakseni 8.
Muuttoja: Laskin juuri asuneeni 13 eri osoitteessa. Noista kahdessa tosin vain viikon, eli oikeastaan minulla on ollut 11 kotia elämäni aikana. Muutimme usein kun olin pieni. Tässä nykyisessä, ikiomassa kodissani olen viihtynyt jo pian 12 vuotta. Ja fun fact: vuodesta 1986 olen asunut aina tässä 4km säteen sisällä :)
Ottanut lopputilin: En oikeastaan, mutta olen kyllä kieltäytynyt tarjotusta työstä ja jatkosopimuksesta.
Ollut saaressa: Tää olikin paha! Meinasin sanoa eettä en varmaankaan, mutta olempas Kanarian saarilla ollut!
Autosi: Ei ole, enkä uskalla edes ajaa enää autoa. Lapsena omin itselleni pihassamme lahonneen aikoinaan raksa-autona olleen Datsun 1000:n. Sellaisen jos vielä löytäisin niin opettelisin uudestaan ajamaan!
Ollut lentokoneessa: Ikääni nähden olen lentänyt aika vähän. Oon tehnyt vain viisi matkaa lentäen.
Onko joku itkenyt vuoksesi: Kyllä varmasti.
Ollut rakastunut: Kyllä.
Ollut ambulanssissa: Kaksi kertaa on lanssilla tullut lähdettyä.

Luistellut: Todella kauan sitten, ehkä en aikuisiällä ollenkaan? Tekisi mieli kyllä kokeilla!
Surffannut: En ikinä.
Ollut risteilyllä: Pienenä usein, mutta aikuisiällä vähemmän.  Juuri nyt tänä kesänä kävin pitkästä aikaa päivä Tukholmassa risteilyllä.
Ajanut moottoripyörällä: En ole ajanut, mutta iskän kyydissä olen kyllä ollut. Huvittaa niin paljon ajatus sellaisesta pyörästä jota ylettyisin ajamaan ja jonka saisin pidettyä pystyssä. Mahtaisi olla pikkuinen :D
Ratsastanut hevosella: Ala-asteikäisenä viimeksi.
Lähes kuollut: Muutamia vakavia tilanteita on ollut. Aikoinaan kurkussa ollut valtava paise oli tukkeuttaa hengitystiet niin että minut juoksutettiin sairaalassa samantien leikkaussaliin.
Ollut sairaalassa: Ehkä miljoona kertaa. Niin tutkimuksissa, leikkauksissa, hoidoissa, kontrolleissa kuin osastopotilaanakin monet kerrat.
Suosikkihedelmä: Kyllä se on banaani.
Aamu vai ilta: Ilta ehdottomasti. Illat ja yöt on mun aikaa.
Lempiväri: Musta tietenkin.
Viimeisin puhelu: Äitille soitin just ja vinguin kipeitä silmiäni.
Viimeisin viesti: Reissumiehelle
Kahvi vai tee: Tällä hetkellä kahvi. Olin vuosia juomatta, mutta nyt koukussa taas. Pitäisi kyllä lopettaa kun maha ei vaan tykkää.
Kissa vai koira: Koiran ottaisin jos voisin. Kissat on vähän pelottavia.
Paras vuodenaika: Kesä ja talvi.

Löytyikö yhtäläisyyksiä? 

Syksy on kulunut ihan tuhottoman nopeasti! Kohta on joulu!
Mulla on ollut ihan hullun tiivistahtisia kursseja koko alkusyksyn, joten en vaan ole ehtinyt blogiin ollenkaan. Loppuviikosta suuntaan ensi viikoksi kuntoutukseen Itä-Suomeen, saa nähdä olisiko sieltä aikaa päivitellä kuulumisia. Joudun tosin ottamaan kouluhommat mukaan sinnekin, mutta toivottavasti ehdin vähän relaillakin!

Ihanaa viikkoa, jos siellä vielä joku on lukemassa :)