Hihkuin innoissani erityisesti eräälle tuotteelle Hyvinvoinnin Tavaratalon kesäuutuuksista ja sainkin kokeiltavakseni tuon ihanuuden, Mádaran Fab Skin Jet Setin! Olen tsekkaillut jo pidempään Mádaran tuotteita, jotka vaikuttavat tosi kiinnostavilta ja jopa ihan kohtuuhintaisilta, mutta kuitenkin arkajalkailen aina uusien sarjojen ja tuotteiden kohdalla herkän ihoni takia. Koska onhan se aina tympeää tehdä hutiostoksia. 

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta kuitenkin päädyn ostamaan jotain tuttua ja turvallista. No mutta nyt edessäni oli ratkaisu tähän dilemmaan! Pienellä hinnalla pääsee kokeilemaan useaa tuotetta, eikä menetys ole suuren suuri, jos jokin tuote ei sattuisikaan sopimaan omalle iholle. Minä ja ihoni ihastuttiin kyllä kaikkiin!

Mádaran matkapakkaus Fab Skin Jet Set sisältää siis viisi tuotetta. Silmänympärysvoide on normaalikokoinen (15ml) ja muut minikokoja, joista riittää kuitenkin useampaan käyttökertaan. Minä hemmottelin näillä itseäni juhannussaunan jälkeen ja iho tuntui käsittelyn jälkeen siltä kuin olisin käynyt vähintään ihanassa hemmottelukasvohoidossa. 

Ensin puhdistin kasvot misellivedelläExfoliating Scrub Kuorintavoide olikin hauska tuttavuus. Kuorintavoide on öljymäinen, mutta muuttuu maitomaiseksi kun siihen lisätään vettä. Jo tämä jätti ihon ihanan tuntuiseksi. Rentouduin hetkisen ihanan samettinen SOS Hydra Mask naamio kasvoillani ja viimeistelin pehmeän lopputulokseSmart Anti-Fatigue Rescue silmänympärysvoiteella ja SOS Hydra Recharge kasvovoiteella. Ai että, ihan täydellisen kosteutettu ja suloisen pehmeä lopputulos. 

Tuotteista jäi tosi ylellinen ja laadukas fiilis ja tulen varmasti ostamaan näistä tuotteista täysikokoisetkin versiot, mutta sitä ennen on kätevä ottaa kesäreissullekin mukaan nämä minit purkit. Miksei kaikista tuotteista voisi olla tälläisiä kokeilukokoja, siinäpä miettimistä muillekin merkeille. 

Tällä viikolla on muuten erityisen hyvä syy tutkailla Mádaran tuotteita, sillä ne ovat Hyvinvoinnin Tavaratalossa -20% sunnuntaihin 8.7. asti, menkäähän ostoksille!

Onko Mádaran tuotteet sinulle entuudestaan tuttuja? 
Mikä on lempparituotteesi merkiltä?



*Tuote saat blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä*