Nappasin kaimani Tiian blogista hauskan kesäisen haasteen vastattavakseni tässä flunssaa potiessani. Toivottavasti flunssa on pian selätetty ja kesäiset ilmatkin voisivat palailla pikkuhiljaa. Näitten kesäjuttujen pariin olisi nimittäin jo kiva päästä! Uskokaa tai älkää kandinikin valmistui ajallaan ja on viimeisiä pikkuviilailuja vaille valmis lähetettäväksi.

(1) Lippis vai lierihattu?
Omistan kyllä molempia, mutta ei tule oikein käytettyä. Jos jotain niin käytän tör-ke-än rumaa kukkakuvioista kesälakkia aurinkoa ottaessani.

(2) Pehmis vai jäätelöpallo?
No siis pehmis, tuo herkkujen kuninkaallinen! Kaikki jätski kyllä menee, tosin nyt olen viime aikoina vältellyt maitotuotteita, joten jätskin syöminenkin on jäänyt tältä kesältä. Pitäisi tsekkailla maidottomia vaihtoehtoja.

(3) Herneet vai mansikat?
Herneistä kyllä tykkään mutta masu ei niitä kestä. Joten mansikat!

(4) Palju vai järvivesi?
Järvivesi on niin kylmää että saisin varmaan sydänpysähdyksen jos sinne joutuisin. Valitsen siis paljun, jos vesi on puhdasta :)

(5) Grilliherkut vai kesäkeitto?
Grilliherkut, voihan nam! Mähän en edes syö punaista lihaa juurikaan, mutta joulu ja kesä ovat poikkeus. En voi vastustaa hyviä pihvejä!

(6) Mökki vai teltta?
Mökki ehdottomasti. Tarkemmin sanoen vielä oma rakas mökki. Voih, kumpa pystyisi viettämään siellä enemmän aikaa.

(7) Varjo vai auringonpaiste?
Kummallekin on aikansa. Muuten tykkään kyllä oleilla auringossa, mutta esimerkiksi syön mielummin varjossa kuin suorassa auringon paahteessa.

(8) Kesäsade vai kesätuuli?
Hmmm... nyt on paha valinta. Valitsen kuitenkin raikkaan pienen kesäsateen mielummin kuin tuulen, joka ärsyttävästi tuo hiukset kutittamaan naamaa :)

(9) Lavatanssit vai festarit?
En ole festari-ihmisiä, enkä ole koskaan ollutkaan. Ainut festarikokemukseni on Ruisrock kesällä 1990 (jolloin olen siis ollut joku 11-vuotias). Lavatansseihin voisin siis lähteä, ja on ollut puhetta lähteäkin joskus.

(10) Roadtrip vai riippumatto?
Roadtrip kavereitten kanssa voisi olla hauska, mutta kyllä musta on tullut vanhemmiten niin mukavuudenhaluinen, että valitsen riippumaton ja hyvän kirjan (ja pikku päikkärit siihen päälle).

(11) Hiirenkorvat vai syreenintuoksu?
Jahas, kumpikin haiskahtaa vahvasti allergialta. Mutta kyllä se syreenintuoksu kuuluu kesäiltaan.

(12) Mato-onki vai golfmaila?
Onkia voisin, jos joku laittaisi madon koukkuun ja auttaisi tulevien suurten saaliiden kanssa, reps. Golfia taas voisin kokeilla kyllä, joskin varmaan en osaisi käyttäytyä kentällä etiketin mukaisesti :D

Löytyikö samoja kesäjuttuja?


Kuvat Pixabaysta:
12345