09 heinäkuuta 2017

Pikavinkkejä Helsinkiin?

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 23.50
Kuva: Helsinki.fi

Arvatkaapa miten monta kertaa olen kironnut hataraa muistiani? Bongaan netin syövereistä ja usein instasta kivoja paikkoja, ihanalta näyttävää ruokaa, jotain kokemisen ja näkemisen arvoista, mutta en toope tajua kirjoittaa ylös näitä juttuja! Olen lähdössä huomenna Helsinkiin ystäväni luokse vailla mitään sen kummempia suunnitelmia ja aikatauluja, ja nyt en sitten muista yhtäkään näistä paikoista joissa olen halunnut käydä.
Kertokaahan siis pikaisesti, mikä juttu ainakin pitäisi lisätä listaan? 
Parhaat Helsinki-vinkit nyt jakoon; 
mitä nähä, missä syödä, mitä kokea?

5 kommenttia:

marja liljeström kirjoitti...

Moi. Olen huono antamaan Helsinki vinkkejä. Kiasmassa ja pienemmissä taidegallerioissa kävisin. Hyvää reissua.

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Jos säät sallii, niin kannattaa käydä fiilistelemässä Hernesaaren rannassa, kurkistaa samalla Löyly. Myös Kaivopuisto on ihana kesäpäivinä. Ruokapaikoista jo Instassakin mainitsemani Friends & Brgrs. Shoppailuista tulee mieleen Aleksanterinkadulla kesän auki oleva Summer Carage, joka loppuvuodesta toimii Xmas Caragena. Sieltä saa kaikenlaisia ihania tuotteita. Stockmannin alakerrassa on ihana Joe & The Juice, käy sieltä maistamassa jotain ihanaa pirtelöä, esim. Avo Shake on ihana!

Heidi Auvinen kirjoitti...

Kiasma ja Ateneum on kivoja! Syömässä kannattaa käydä Skifferissä Erottajalla tai Liuskaluodolla, jos vaan tykkää pizzasta!

Suvi S. kirjoitti...

Itse ottaisin cityfillarit alle ja lähtisin tutkimaan kaupunkia :) Helsinki on täynnä ihania paikkoja ja kahviloita. Itse lähtisin pois Manskulta ja Espalta, mielestäni parhaat paikat löytyvät Punavuori-Ullanlinna akselilta :)

www.dailychic.fi

Outi / Pisteitä Ruudulla kirjoitti...

Ruokapaikoista Kalliossa oleva Sandro on ihan huikea (ainakin brunssi), myös Kallion pienet kuppilat ovat ihania. Hertsikassa taas treffipubi on kuulemma hyvä! Keskustassa on kiva kulkea ratikalla ja ihmetellä maisemia - eikä se vakiopaikka Suomenlinnakaan huono odea ole. Kaivopuisto ja sieltä Ursula - parhaat jätskiannokset sain aikanani sieltä!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review