Tuorepuuro lienee ollut kuuminta hottia jo ajat sitten, mutta tämä neiti myöhäisherännäinen pääsi tämän herkun makuun vasta ihan vastikään. Ehkä tämä linnunoksennuksen näköinen herkku ei ulkonäöllisesti houkutellut maistamaan, mutta vannon että ainakin tätä minun (heti ensi kokeilulla löytämääni) komboa kannattaa kokeilla! Toki varioida voi täysin mielensä mukaan mutta minun herkkupuuro syntyy näin:

Tarvitset:
1dl kaurahiutaleita
1dl nestettä (itse olen käyttänyt esim.maitoa tai vettä)
1 rkl chian siemeniä
1 rkl Foodin vanilja heraproteiinia
mustikoita
mustaherukoita
loraus maustamatonta jogurttia

Tuorepuuron ideahan on siis ettei sitä keitetä lainkaan. Ainekset sekoitetaan lautasella ja puuro laitetaan yön yli tekeytymään jääkaappiin. Itse heitän marjat jäisenä suoraan sekaan ja lopuksi lisään seokseen jogurttia sen verran että saan siitä sekoitettavan. Aamulla vielä sekoitan turvonneen puuron ja sitten puuron päällehän voi vielä heittää mitä tahansa.

Kuvan puurossa minulla oli banaania, siemensekoitusta ja hapankirsikoita. Loistavasti siihen sopivat myös eri marjat, hedelmät ja erilaiset pähkinät.

Aivan loistava päivänaloitus tämä ihana puuro! Meitsi on aivan rakastunut mustaherukoihin, voisin vedellä niitä ihan pelkiltäänkin pakastimesta, ah!

Onko tuorepuuro sinulle tuttu juttu? Mikä on sinun lempikombosi?