04 kesäkuuta 2017

Ihana tuorepuuro

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 20.39
Tuorepuuro lienee ollut kuuminta hottia jo ajat sitten, mutta tämä neiti myöhäisherännäinen pääsi tämän herkun makuun vasta ihan vastikään. Ehkä tämä linnunoksennuksen näköinen herkku ei ulkonäöllisesti houkutellut maistamaan, mutta vannon että ainakin tätä minun (heti ensi kokeilulla löytämääni) komboa kannattaa kokeilla! Toki varioida voi täysin mielensä mukaan mutta minun herkkupuuro syntyy näin:

Tarvitset:
1dl kaurahiutaleita
1dl nestettä (itse olen käyttänyt esim.maitoa tai vettä)
1 rkl chian siemeniä
1 rkl Foodin vanilja heraproteiinia
mustikoita
mustaherukoita
loraus maustamatonta jogurttia

Tuorepuuron ideahan on siis ettei sitä keitetä lainkaan. Ainekset sekoitetaan lautasella ja puuro laitetaan yön yli tekeytymään jääkaappiin. Itse heitän marjat jäisenä suoraan sekaan ja lopuksi lisään seokseen jogurttia sen verran että saan siitä sekoitettavan. Aamulla vielä sekoitan turvonneen puuron ja sitten puuron päällehän voi vielä heittää mitä tahansa.

Kuvan puurossa minulla oli banaania, siemensekoitusta ja hapankirsikoita. Loistavasti siihen sopivat myös eri marjat, hedelmät ja erilaiset pähkinät.

Aivan loistava päivänaloitus tämä ihana puuro! Meitsi on aivan rakastunut mustaherukoihin, voisin vedellä niitä ihan pelkiltäänkin pakastimesta, ah!

Onko tuorepuuro sinulle tuttu juttu? Mikä on sinun lempikombosi?


8 kommenttia:

Milja kirjoitti...

Oli varmaan hyvää :) Olen monesti ollut aikeissa tehdä tuorepuuroa, mutta se on jotenkin jäänyt. Ehkä pitäisi viimein testata! Et siis ole ainoa myöhäisherännyt :D

MINI kirjoitti...

Tuorepuuroa olen tehnyt Berrypickerin mustikka-kaura tuorepuurosta (pussikaurahiutaleita), jotka olen sekoittanut vanilijajugurttiin ja sekaan olen laittanut pensasmustikoita.

Jonna H. kirjoitti...

Mä syön joka aamu puuroa, mutta tuorepuuroa en ole kokeillut, on kyllä ollut mielessä, mutta oon niin rakastunut lämpimään aamupuurooni, että sitten varmaan pitäisi syödä tuorepuuro illalla. :D

Lady of The Mess kirjoitti...

Tuorepuuro on kyllä tuttu juttu ja välillä sitä enemmänkin söin, mutta kun mulla tuppaa nuo iltapuuhat aina välillä venähtämään ja unohdan sen sörsselin sekoitella sinne jääkaappiin niin aamulla on mietittävä toisenlaiset puurot;)

hannamaria kirjoitti...

Monessa blogissa on tällä hetkellä näkynyt valtava määrä tuorepuuroja, joihin ehkä pitäisi itsekin syventyä pikkaisen enemmän!

hanna
www.hannamariav.com

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Milja: Heh, hyvä et meitä on muitakin :) Kannattaa kyllä testata!

MINI: Ooh, kuulostaa hyvältä. Gluteenittomana nämä vaihtoehdot on vähän vähäisempiä, pakko mennä perushiutaleilla :P

Jonna: I know, lämmin aamupuuro on kyllä ihana asia. Mun masu ei kestä enää joka päiväistä puuroa, ei edes gluteenittomana. Mut ennen rakastin kyllä joka aamuista aamupuuroani <3 Mut kannattaa tämä kylmäkin versio kokeilla :)

Lady of the mess: Vähän samaa vikaa mulla, mut silloin tällöin muistaa :)

Hannamaria: Kannattaa kyllä :) Kesän tullen vielä tuoreet mansikat niin aijai...

Sini kirjoitti...

Näyttääpä kyllä hyvältä! Ihana banneri kans blogillasi ♥
http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

Heidi Auvinen kirjoitti...

Mun pitäisi rohkeammin kokeilla näitä! Oon pari kertaa tällaista tehnyt ja jotenkin vaan en ole löytänyt sitä "the komboa". Pitää jatkaa siis kokeiluja!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review