Voi hertsyykkeli millaisen haasteen pukkasi Mamma! Facebookki on ollut olemassa jo kymmenen vuotta(!) ja on itsekin siellä tullut keikuttua yhtä kauan. Miltä näyttää pikakelaus tähän aikaan kun Facebook kirjoitettiin vielä isolla alkukirjaimella! Nyt raotetaan nimittäin rankalla kädellä komeron ovea ja kurkataan luurankoja vanhoja fb-profiilikuvia 10 vuoden ajalta, hui!

Tämä on
#profiilikuvahaaste

2007
Hyppäsin facebookin, elikkäs vitsikkäästi naamakirjan maailmaan näin salaperäisellä katseella (ja laadukkaalla otoksella).

2008
Kuvassa ystäväni Leo-koiran kanssa <3
Tuohon aikaan mulla olikin musta tukka ja irokeesin poiskasvatus meneillään.

2009
On löydetty selkeästi photarin pariin. Nenä on palanut 30v. -reissun jäljiltä vai liekö muuten vaan punoittaa ;)

2010
Päiväni kokkina :) Nostalgisissa tunnelmissa kouluaikaiset kokkivaatteet päällä gourmet-illallista vääntämässä. Ei ole ikävä tuota silmälasimuotia :P

2010
Pakko laittaa toinenkin kuva vuodelta 2010, koska: tukka. Aina välillä haikailen tuota mustaa ja aina niin ihanan terveennäköistä tukkaa <3


2011
Töissä Muumin kainalossa. Hih, miten voinkin näyttää noin pikkutytöltä :D Tuolloin ehkä vielä kysyttiin papereita alkossa, enää ei. (Toim.huom: Olen kuvassa 32-vuotias.)

2012
Huulet sinisenä pakkasessa. Visualistikoulun ajoilta kuvausharjoituksia tekemässä. Tukka muuttumassa vaaleammaksi.

2013
Ollaankin sitten blondia taas! Taisi olla tämä sama kuva jolla paljastin osan kasvoistani eka kertaa bloginkin puolella.

2014
Kuuma kesä 2014. Miten tästäkin on jo niin hitokseen pitkä aika!??

2015
Ja ylppäreistäkin jo kaksi vuotta, apua!!

2016
On ymmärretty että profiilikuvissa ei voi enää esiintyä ilman snäpin filtteriä :D Vaikka melkomoisen tuhdilta tuo naamavärkki näyttää kyllä filtterinkin läpi.

2017
niin... mitähän seuraavaksi :D

OOOÄMGEE! Olipa se hurjaa!
Käy kurkkaamassa Laurankin hauskat profiilikuvat ja paljasta sinäkin salaiset kansiosi! Huikkaile mulle jos uskaltaudut mukaan!

#profiilikuvahaaste