05 kesäkuuta 2016

Loppunut kosmetiikka, maalis- ja huhtikuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.57
Hupsista kun on tuo aika taas mennyt siivillä! Nyt esittelyyn pääsevät vasta maalis- ja huhtikuun loppuneet putelit. Yhdistin nämä postaukset koska saldo oli molemmissa vain kolme tuotetta. Maaliskuussa vakkareita; Adias Climacool dödö ja Lumene Natural Coden tussirajauskynä, näitä molempia olen ostanut aina uudestaan. Uutena kokeilussa näyte Fudge Dynamite korjaavaa hoitoainetta. Tästä isohkosta näytteestä riitti neljän pesukertaan, mutta ihan perushoitsikalta tämä vaikutti. Ehkä enemmän saisi irti pidemmällä testauksella.

Huhtikuussa jälleen vain vakkareita; Loreal Sublime soft kasvojen geeliputsari, tätä ostin nyt tämän jälkeenkin koska ei ollut aikaa(!!) etsiä jotain uutta kokeiluun. Nivean silmämeikin putsari ja Max Factorin 2000 Calorie ovat ihan pysyviä lemppareita tällä hetkellä. Harmittavasti tosin tämän ripsarin sain reklamoituani viallisen tuotteen ja tämä korvaava lähetettiin minulle kovien pakkasten aikaan postitse. Voitte ehkä kuvitella millainen on jäätyneen ripsarin koostumus... roskiin meni. Not good Max Factor!

Olisko sulla suositusta kuivan ja herkän ihon geeliputsarista tai muusta poispestävästä puhditustuotteesta? Olen erityisen mieltynyt poispestäviin tuotteisiin enkä jaksaisi millään lotrata puhdistusmaitojen ja kasvovesien kanssa, vaikkakin ne ehkä olisivat iholleni parempia. Vinkkaahan jos sulla on joku kiva tuote kokeiltavaksi mielessä!2 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Kannattaa kokeilla voidemaisia putsareita, ne on usein hellävaraisia, mutta pesevät tehokkaasti. Ainakin Lumenelta löytyy Bright Touch -linjasta edullinen, mutta mielestäni ihan kiva voideputsari. Tällä hetkellä Sokoksen verkkokaupassa tarjouksessa 5,70€.

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Kiitos Jonna! Täytyypäs testata tuo kun on noin edullinenkin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review