23 joulukuuta 2015

Koti valmiina jouluun

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 22.03Tässä vähän kotikuvia meiltä. Lupasinhan laittaa kuvat kodin muutoksesta uusien huonekalujen kanssa, no se hommahan ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Jokainen kuvaamani ruutu oli pilalla, liekö vika kamerassa vai kuvaajassa, joten palataan siihen hommaan uudestaan ensi vuonna. Tässä nyt kotia jouluisessa asussa, kyllähän osa uusista huonekaluista näkyy näissäkin.

Kuusen koristelin viikko sitten, viimeisetkin lahjat on paketoitu, tänään siivottu ja puhtaat lakanat vaihdettu. Nyt ihailen kynttilöiden lepatusta hetken ja sitten köllähdän lakanoihin ja aamulla herään aikaisin joulupuuron syöntiin. Lupaan unohtaa sen kesken jääneen koulutehtävän ja kaikki muut tekemättömät hommat ja olla vaan, ainakin muutaman päivän. Ihanaa sentään että sain edes siivottua vaikka olo onkin melkoisen vetämätön vieläkin. Huomenna onneksi pääsee valmiiseen pöytään :)
Nyt saa joulu tulla!
5 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Ihanan jouluista! <3

Rentoa joulua. :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Oi vitsi, miten tunnelmallista sulla siellä on! <3 Mä olen vähän kade noista puhtaista lakanoista, mä vaihdan vasta aamulla, jotta pääsen sitten aattotohinoiden jälkeen puhtaiden vällyjen väliin. :) Ihanaa joulua!

tunne tilat kirjoitti...

Mukavaa ja rentouttavaa joulunaikaa Tiia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana joulutunnelma siellä ❤️ Lämpöistä joulua ❤️

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Kiitos ihanat <3 Aika ihana oli tänään palata joulunvietosta kotiin fiilistelemään. Ihanaa uuden vuoden odotusta teille <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review