03 syyskuuta 2015

Ylioppilaskuvaus

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 17.14
Olen tässä tämän viikon aikana selaillut läpi ylioppilaskuvaukseni koevedoksia. Kuvauksessahan kävin jo heti juhlien jälkeen kesäkuun alussa ja koevedokset sain nopeasti sen jälkeen cd:llä katsottavaksi. Hajonnut cd-asema ja kaikki kesän kiireet ovat vähän viivästyttäneet kuvien tilausta. Ja siis apua miten vaikeaa on päättää kun kuvia on otettu paljon ja onnistuneitakin kuvia on tosi paljon, on nimittäin mistä valita! Melko kriittisellä otteella olenkin omaa naamaani pällistellyt ja hylännyt kuvia milloin huonon ilmeen, roikkuvien allien tai karsastavien silmieni vuoksi. Huhhuh!
Nyt alkaa kuitenkin tilattavien kuvien lista olla kutakuinkin valmis ja kiitoskortteihin tuleva kuva valittu, vielä kun kaikki sukulaiset valitsevat omat kuvansa, niin saan tilauksen eteenpäin. 

Ylioppilaskuvani otti ihana valokuvaaja Sari Muhonen. Sari on opiskelukaverini, ja erikoistunut nimenomaan henkilökuvaukseen, siksi kuvaajan valinta oli helppo. Sari on kuvannut yrittäjänä jo 13 vuotta, kouluttautunut laajalti ja saanut tunnustusta niin kotimaisissa kuin ulkomaisissa valokuvauskilpailuissa. Hänelle onkin myönnetty arvostettu eurooppalainen arvonimi QEP Qualified European Photographer. 

Sari kuvasi myös meidän Ompun 1-vuotiskuvat viime vuonna ja kuvat ovat kyllä kauneimpia koskaan näkemiäni. Persoonallisia, herkkiä ja niissä näkyy ihanasti tyttösen oma luonne. Sari on ihanan luonteva kuvatessaan, minun ylioppilaskuvaukseni kesti puolisen tuntia ja siinä ajassa saatiin enemmän onnistuneita ruutuja kuin koko elämäni aikana yhteensä minusta on saatu :) Kuvattiin erilaisilla taustoilla, erilaisilla valoilla ja monissa eri asennoissa ja kuvakulmissa. Kuvattavana olo oli kivaa ja voisin hypätä Sarin kuvattavaksi ihan koska tahansa uudestaan. Rento fiilis näkyy valmiissa kuvissa ja kuvissa todella on mistä valita! No miltäkö ne valmiit kuvat sitten näyttävät, sain muutaman teille vilautettavaksikin.

Tähän kuvaan olen ihan täydellisen tyytyväinen!

Vaaleakin tausta toimii!

Tyllihame piti tietenkin ottaa myös kunnolla kuviin :)

Ehdottomasti parhaita kuvia mitä minusta on koskaan otettu. Ihanaa että meni näin nappiin, näistä jää kiva muisto! 
Kiitos Sari <3

Millä perusteella sinä valitset valokuvaajan tärkeisiin hetkiin?
Ja mitäs tykkäät mun kuvista?

Ps. Osoitteesta www.sarimuhonen.com löydät lisää Sarin kuvia

14 kommenttia:

Janet kirjoitti...

Oi muru, miten hyviä kuvia susta!!!! Kaunokainen se siellä <3

Jonna H. kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia, varsinkin toi keskimmäinen miellytti omaa silmääni hirveästi vaikka siinä ei sun kaunis asu näy. :)

S - Beauty of Life kirjoitti...

Tuo keskimmäinen on aivan ihana <3

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Ihania ihan kaikki <3

Jenna // Perhosena lennän kirjoitti...

Vau mikä bella! ❤️

Nanna Koo kirjoitti...

Ihania! Toi vaaleella taustalla on aivan <3

tunne tilat kirjoitti...

Ihania kuvia! Todella onnistuneita. Ja tätä älä nyt ymmärrä väärin. Onnistuneita, mutta silti aivan sinun näköisiä. Tiedäthän. Joskushan näkee ihmisistä onnistuneita kuvia, muttei tahdo tunnistaa kuvan kohdetta. Nämä kuvat näyttävät aivan sinulta, kuvien tunnelmakin.

Anonyymi kirjoitti...

Todella onnistuneita kuvia! Keskimmäinen on suosikkini myös.

Ansku kirjoitti...

Samainen kuvaaja käynyt monesti mielessä, kun olen pohtinut, että raaskisikohan käydä vielä otattamassa mahakuvia :) erittäin näyttäviä otoksia hänellä.

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Kaunis♥♥♥ Ihania kuvia!

Helena kirjoitti...

Vau, ihanat kuvat! Oot niin kaunis! :)

Pirkon Paletilta kirjoitti...

Kauniita kuvia! <3

Hippo hiiri kirjoitti...

Vau mitä kuvia! :) Kaunis olet. :) :)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Kiitos kaikki ihanat kauniista sanoistanne ♥ Tykkään itekin ihan sikana näistä kuvista, vaikka kuvauksessa olinkin kuumeessa ja keuhkoputken tulehduksessa ihan karseella ololla :) Sari on mestari :)

Ja Ansku: Voin kyllä lämpimästi suositella Saria!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review