04 heinäkuuta 2015

Bloggaajien elämysilta

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.49
Viime viikon torstaina pääsin osallistumaan eka kertaa Jyväskylässä yritysten ideoimaan ja toteuttamaan Bloggaajien elämysiltaan. Ihan huikeaa, että vihdoin Jyväskylässäkin on alettu järjestää ohjelmaa bloggaajille!

Tämänkertaisen elämysillan meille tarjosivat M/S Musta Magia, Liikuntakeskus Linea, Laajis, Kipinä studio, Art Catering ja Teatteri Eurooppa 4. Illan aluksi kokoonnuimme Musta Magia-laivalle, jossa mukana olevat yritykset esittäytyivät. Saimme myös vapaalippuja yrityksiin, joten tulevaisuudessa pääsen ainakin Seikkailupuistoon kiipeilemään, kylpylään polskimaan ja treenaamaan Kipinän pt:n kanssa, vähänkös kivaa!

Kuulimme myös tarinan Jyväskylässä valmistettavan italialaistyyppisen jäätelön takaa. Toden totta, Art Catering valmistaa jätskiä ihan tuossa meikäläisen kotikulmilla! Siistiä! Näitä tuoreita ja suussasulavia herkkuja pääsee maistelemaan Jyväskylässä M/S Mustan Magian lisäksi Kahvila Muistossakin, maut vaihtelevat päivittäin.

Jos olen jäätelöä rakastanut ennenkin, nyt vasta ensi kertaa maistoin Jäätelöä isolla alkukirjaimella ja kymmenellä huutomerkillä! Niin hyvää, parasta mitä olen koskaan maistanut! Saimme maistaa makuja omena-raparperi-kaneli, tumma suklaa ja mango-persikkasorbetti ja jogurtti-digestive (joka itseltäni tosin jäi keksin vuoksi maistamatta). Kaikki maut olivat laktoosittomia ja sorbetti kokonaan maidoton. Kuusi palloa vetelin onnellisena mahaani ja totesin, että pian on päästävä maistamaan lisääkin. Makuyhdistelmien keksimisessä on vain taivas rajana, miltä kuulostaisi vaikkapa HubbaBubba-jäätelö?! Uppois kyllä ainakin meikäläiseen :)

Laivalta siirryimme Laajavuoreen jossa illan kohokohtana meille tarjoiltiin Teatteri Eurooppa 4:n kesäteatteriesityksen ennakkoensi-ilta. 


Vaikka ilta oli kolea, Kekkonen- syntymästä kuolemattomuuteen nauratti meitä viltin alla hytiseviä niin, että hyvä että penkillä pysyttiin. Edellisestä kesäteatterikäynnistä lieneekin jonkinmoinen tovi aikaa, muistelen viimeksi käyneeni katsomassa Vaahteramäen Eemeliä... Ehdottomasti pitäisi käydä useammin. Suosittelen testaamaan Kekkosen!

Esityksen jälkeen saimme vielä ottaa ryhmäkuvia ja vaihtaa muutaman sanasen loistavan näyttelijäkaartin kanssa.

Olipa kerrassaan kiva ilta!
Suurenmoinen kiitos kaikille järjestäjille ja yhtestyökumppaneille!
Jään innolla odottelemaan lisää tälläistä :)9 kommenttia:

Sirpa // Designed By Sm kirjoitti...

Kuulostaa tosi kivalle tapahtumalle :) Ja nuo jäätelöt - ah nam!!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Tapahtuma oli kyllä tosi onnistunut, meillä oli tosi kivaa! Ja totta, nuo jäätelöt, ne oli taivaallisia <3

Nanni kirjoitti...

Onpa ihana tapahtuma ollut teillä. Ja Hennakin siellä sun kanssa <3
Blogi tapahtumat on yhtä mukavia. Jätskiä voisi nyt syödä aina vain.

Suveliina kirjoitti...

Ah oliko tuo se jäätelö, josta instasit? Kyllä kuullosti mukavalta päivältä =)

Sanna/ Sisustus COCO kirjoitti...

Kivalta kuulostaa teidän päivä :)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Nanni: Totta puhut! :)

Suveliina: Joo oli! NIIIIIIIn hyvää! <3

Sanna: Tapahtuma oli kyllä kerrassaan onnistunut, meillä oli kivaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan kuuloinen ja oloinen blogitapaamispäivä :) Aurinkoisia kesäpäiviä sinne päin :)

Satu // XL Elämää kirjoitti...

Oi kun kivan oloinen tapahtuma, ihana että pääsit osallistumaan ja ottamaan meille lukijoille vielä kuviakin!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

happystarhome: Tapahtuma oli kyllä onnistunut, ihan huippua että joskus Jyväskylässäkin jotain! Aurinkoisia päiviä sinnekin! :)

Satu: Niimpä, osallistuminen meni aikas hilkulle ystävän hääkynsien tekemisen kanssa, mutta ehdimpäs! :) Ihan huippua kun joskus täälläkin jotain, yleensä saa aina kaihoisasti katsella kuvia teidän tapahtumista siellä isolla kirkolla :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review