14 huhtikuuta 2014

Buzzaamassa Viledan hankaussieniä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.48
Tulipa kerrassaan hyvään saumaan tämä Buzzador-kampanja! Olen jo jonkin aikaa katsellut hellan keraamista tasoa sillä silmällä, että mikähän pommi onnistuisi nuo rinkulat puhdistamaan. Niin ikään uunin ritilä on jäätävän näköinen. Ja kappas, kohdalle osui Viledan kampanja ja sainkin testattavakseni juuri näihin ongelmakohtiin sopivat täsmätuotteet! Ihan mahtavaa!

Nyt vaan puuttuu se hetki että ehtisin kääräistä hihat ja ryhtyä hankaamaan. Lupauduin myös käymään iskän luona grillin puhdistuksessa uusien sienieni kanssa. Veikkaampa että siellä odottelee viime kesän marinadit puhdistajaa. Kerron näistä kokemuksia, heti kun ehdin testailemaan. Kerrankin sitä odottaa innolla siivoushommiin pääsemistä! :)

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.4 kommenttia:

SatuMaria kirjoitti...

Mielenkiintoista, odottelen innolla raporttejasi :)

mehtäemäntä kirjoitti...

voi vide. miullekkin ois käyttöä ollu kyllä noille sienille..joku nimittäin kerto, että uunin saa kivasti puhtaaksi tuolla kattilan hinkkaus jutulla..

eekku kirjoitti...

Ois tarvittu täälläki mut en päässy mukaan

littleB kirjoitti...

SatuMaria: Yritän pikimmiten ehtiä jynssäämään :)

mehtäemäntä: Oijoi, saatampa minäkin näyttää uunille tuota! Kiitti vinkistä :)

eekku: No voihan höh :/

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review