03 joulukuuta 2013

Selätin, panostus tulevaisuuteen

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.04
Muistatteko nähneenne viime syksynä BB-talossa hauskat Selättimet, joilla asukkaat treenasivat? Minä muistan, ja siitä asti olenkin halunnut kokeilla miten Selätin toimisi. Nyt siihen tarjoutui mahdollisuus yhteistyön merkeissä, joten ei muuta kuin ruotoa kierteelle!

Selätin on siis pyörivä muovinen laite, jonka sisällä teräslaakerit kiertävät kahdella kiskolla tasaisesti. Pyörivän alustan päällä voi tehdä erilaisia yksinkertaisia liikkeitä, jotka edistävät lihaskuntoa ja kasvattavat peruskuntoa. Selätin muunmuassa:
- auttaa korjaamaan ryhtiä, vahvistaa selkä- ja vatsalihaksia, parantaa tasapainoa ja koordinaatiota
- ennaltaehkäisee selkävaivoja
- on tehokas väline myös lantionpohjanlihasten harjoittamiseen
- tehokas apu myös painonhallintaan

Minä kutsuin ystäväiseni naapurista treenailemaan Selättimellä ja neitihän pyöritteli menemään kuin vanha tekijä. Hikikin hommassa kuulemma tuli!

Itse pyrin treenailemaan Selättimellä ohjeen mukaisesti joka päivä aamuin illoin viitisen minuuttia. Kaltaiselleni kiireiselle stressierkille se viisi minuuttia on ihan hyvä mitta treenille. Oma isoin ongelmani selän kanssahan on juurikin tuo selän kiertoliike ja sen liikeradan nopea ja totaalinen jäykistyminen. Oijoi miten kiva onkaan päästä seuraavan kerran kiropraktikolle näyttämään selkää, joka ei olekaan yhtä pahassa jamassa kuin yleensä, mahtaa herra kiropraktikko hämmästyä! :)

Selän hyvinvointi on ainakin minulla asioita, joihin tulee kiinnitettyä aivan liian vähän huomiota, varsinkin kun kaikenmaailman sukurasitteita selkäongelmien puolesta on olemassa. Vaivojen ja ongelmien ennaltaehkäisy olisikin minulle ensisijaisen tärkeää, ja ehdottomasti panostus tulevaisuuden hyvinvointiini. Liikkumiseni onkin muuten todella pohjalukemissa tällä hetkellä, koulupäivät istun kovalla penkillä ja työpäivät seison jalkojen päällä. Olenkin aikas ylpeä siitä, että olen saanut tehtyä yhden pienen hyvän teon selkäni hyväksi, eikä tuo jenkkakahvojenkaan pienentyminen siinä sivussa haittaa yhtään! :)

Kattavasti lisätietoa, treeniohjeita ja videoita löydät Selättimen omilta sivuilta. Sivustolta voit myös tilata Selättimen, tämähän on muuten aivan loistava lahjaidea pukinkonttiinkin! Kannattaa pysyä kuulolla myös huomenna, sillä silloin sinullakin on mahdollisuus voittaa oma Selätin.

Miten sinä pidät huolta selkäsi hyvinvoinnista?*Yhteistyössä Wellmen Oy, Selätin*
13 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mä olen halunnut selätintä siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran kuulin siitä. Yhteistyön merkeissä pääsin kuitenkin testaamaan samantyyppistä vekotinta eli Figure Twisteriä. Selätin on kuitenkin jatkuvasti tuolla taka-alalla ajatuksissa ja taannoin kun näin mainoksessa keltaisen Selättimen niin se oli takuuvarma ihastus! <3

Itselläni tunnetusti paljon selän kanssa ongelmia ja varsinkin viime aikoina olen kärsinyt huimauksesta ja yläselän kivuista. Helpotusta onkin tuonut taukojumppa, jossa teen vartalonkiertoliikettä. Voin siis myös suositella selätintä kaikille, ennen kaikkea jäykästä rangasta aiheutuviin ongelmiin. :)

Annukka kirjoitti...

Haa. Mulla on selätin kylppärissä valmiina aamuja ja iltoja varten. Siellä en voi siihen olla törmäämättä.
Tehokas peli on ja nyttemmin oon ottanut pienet käsipainot siihen vielä lisäks. Kyllä lähtee jenkkakahvat :D
Viideks minuutiks musiikki soimaan ja se on siinä. Helppoa ja hauskaa.
Mutta sukkasillaan ei kantsi ;). Voi käydä huonosti. (Toivottavasti kuvan mallilla on jarrut sukanpohjissaa)

Milma kirjoitti...

Mun miehen äiti sai viime jouluna selättimen lahjaksi ja sitä kokeillessaan kaatui joulukuuseen :D Naurattaa vieläkin ihan hulluna se tapaus, nyt kun muistin sen tästä postauksesta :D Pahoilta kuusi- ja henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.

Blondi / Checklist kirjoitti...

Mä olen myös miettinyt moista härpäkettä, mutta kun mun mielestä se näyttää vaan niin hassulta touhulta! :D Kesällä Hyvinkään asuntomessuilla oli tuollainen esittelyssä ja mua kyllä nauratti isojen miesten demot :) Ei siinä, tuo on varmasti maineensa veroinen, enkä väheksy sitä yhtään, mutta kyllähän siinä heiluminen näyttää hölmöltä toiminnalta :) Kokeilla tuota pitää jossain ehdottomasti!

nunju kirjoitti...

Oon niin miettinyt ton hankkimista, joten todellakin huomenna kuulolla ;D

Marika V kirjoitti...

Mää oon alkanu ihan viime päivinä miettimään. että pitäis hankkia selätin. Päivässä kun tulee istuttua se 8h töissä niin selkä on hieman kipeytynyt. Pitää varmaan kirjoittaa joulupukille, josko se toisi sellaisen.

SatuMaria kirjoitti...

Kiva postaus ja varmaan tehokas härveli! Sulle on huomenna tunnustus blogissani:)

littleB kirjoitti...

Irina: Kurjia nämä kaikenmaailman vaivat, mut hyvä et jotain helpotusta olet tilanteeseen saanut. Mä pääsen huomenna hierojalle, voi onni ja autuus! :)

Annukka: Pitäis todellakin asettaa tuo johonkin keskelle lattiaa, pysyvästi! :) Huomaan, että helposti se unohtuu jos raivaa sen piiloon. Mallin kengät unohtui kotiin, mutta hän oli supervarovainen :)

Milma: REPS! :D Pärskin täällä jo pelkälle ajatukselle :D :D No mut onneks ei sattunut pahemmin.

Blondi: Osallistuhan vaan arvontaan huomenna niin voit päästä kokeilemaan ;)

nunju: Hyvä hyvä! :)

Marika V: Olehan huomenna kuulolla, niin voi olla mahdollisuus vielä jouluksi saada oma Selätin :)

SatuMaria: Oiih, kiitos <3

Nino kirjoitti...

Kerrohan sitten huomasiko herra kiropraktikko muutosta, että kuinka tehokas härveli tämä mahtaakaan olla. Ei nimittäin kuulosta pahalta tuo 5 min. sen voisi jopa muistaa/viitsiä/ehtiä joka päivä tehdä.

littleB kirjoitti...

Niimpä, 5min päivässä ihmiselosta ei todellakaan pitäis olla ylitsepääsemättömän vaikea toteuttaa :)

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Tää olis kyllä mainio!

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Oon kanssa pohtinut selättimen ostoa meille. Mutta sitä on vaan hohhaillut, eikä saanut aikaiseksi. Vaikka noidannuolen jälkeen selkään on kiinnittänyt huomiota, niin tästä voisi oikeasti olla enemmän kuin apua. Pitääkin alkaa nyt tosissaan tsekkaileen tätä! :) Kiitos herättelystä! ❤

littleB kirjoitti...

Tsemppiä arvontaan ladyt! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review