09 joulukuuta 2013

Dymo-ongelma

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 0.43
Kuva
HELP!
Auttakaa nyt hyvänen aika blondia! 
Dymosta loppui nauha, mutta eipähän tämä vaaleatukka osaakaan vaihtaa nauhaa :/ Joku kikka, joka ei ihan käyttöohjeesta aukea tuossa täytyy olla, miten ihmeessä nauha lähtee vetämään? Vai onko tyhjää ruksutteleva masiina kohdannut tiensä pään?
Jouluiset askartelut paskartelut tökkii nyt pahasti kun Dymo on poissa pelistä. 

Osaatko auttaa?


7 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Muistelisin, että isi naksutteli joskus välilyöntejä, että se lähti vetämään. Mutta se on pikkaisen vanhempi malli.

littleB kirjoitti...

Testattu... :/

Minna kirjoitti...

Itse oon huomannu että paras tapa saada uusi nauha paikalleen on pitää nauhapaikan luukku auki, samalla työntää nauhaa hiukan sisään ja painaa jotain kirjainta niin monta kertaa että nauha alkaa vetämään. Toivottavasti sait tästä sepustuksesta apua :)

Jenni/preesens kirjoitti...

Hei LittleB,

Kaiva ruuvimeisseli esiin ja kiristä ruuvit, Dymo löystyy käytössä. Sitten kun ruuvit on kiristelty, avaa se kahva ja ja laita uusi nauha paikoilleen niin että se start-kohta menee lähelle sitä kohtaa josta nauha menee sisälle. Sitten nitkuttelet välilyöntejä kunnes nauha tulee ulos sieltä mistä pitääkin. Ja sitten kahva kiinni! Pitäisi toimia. Kysy lisää neuvoja jos ei lähde toimimaan :)

Syhi / Syhinä-blogi kirjoitti...

Työnnä sitä uutta nauhaa niin pitkälle kun menee ja naksuta samalla välilyöntiä. Mun dymo lähtee sillä tavalla vetämään uuden nauhan.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on vähän eri malli mutta kannattaa katsoa aina ennen kun vaihtaa rullan että miten se siellä oli. Minulla ei kans meinaa aina onnistua vaihto mutta kun tarpeeksi yrittää niin kyllä se siitä.

littleB kirjoitti...

Kiitos kaikille vinkeistä! Otan joku päivä ihan ajatuksen ja hyvien hermojen kanssa uuden yrityksen... Joulukortit lähti nyt matkaan käsinkirjoitettuna, mutta ei se mittään :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review