14 joulukuuta 2013

10 kuvaa kesään, joulukuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.10

Voi miten toivoinkaan että tämä joulukuun kuva olisi ihanan luminen ja jouluinen. Täällä keskisessä Suomessahan on kuitenkin ollut lumi maassa jo pidempään. Viime päivinä tylsä pimeys on kuitenkin tullut takaisin, kun vetinen keli on sulattanut kadutkin aivan paljaaksi, kuten kuvasta näkyy. Kuvaan hypännyt oravakin näyttäisi muuten olevan melkoisen tummassa puvussa vielä. Nyt toivoisin vaan pakkasta kehiin ja lunta kunnolla! Nytkin ulkona näyttää lähinnä keväiseltä kun arska porottelee täydeltä terältä.


Eipä silti, en valita, onhan aurinkokin kiva :) Ja onhan tuossa maisemassa muutosta vähän tapahtunut, vaikka välissä muutos olikin jo paljon isompi. Mutta jouluksi sitten kunnolla sitä lunta kiitos! 

Nyt ei muuta kuin imurin varteen! Tarkoituksena olisi tehdä vähän isompi siivous ja päästä sitten laittelemaan vähän jouluakin :) Mitäs teidän viikonloppusuunnitelmiin kuuluu?


8 kommenttia:

Ruut kirjoitti...

Siivoilu muuten kuuluisi tänne myös suunnitelmiin, mutta saa nähdä keksinkö kaikkea muuta : ) mukavaa viikonloppua!!!

littleB kirjoitti...

Joo mua kans vähän pelottaa tuleeko tästä mitään, kaikkea muuta, kuten huilun soiton uudelleen opettelua olis vaan mielessä :)

Melina / Minishow kirjoitti...

Tätä sun kuvajuttua on niin kiva seurata, kun tietää vielä mistä toi kuva on otettu :). Tulee joka arkiaamu ajettua tota samaista tietä!

Annukka kirjoitti...

Voi rähmä tällasta pimeyttä.
Meillä oli vielä tiistaina lunta ja nyt ei oo hitustakaan jäljellä. Pelkkää litimärkää nurmikkoa ja vetistä jäätä pihalla. Plääh.
Jos pistetään yhteistilaus siitä lumesta vetämään, niin ois paremmat saumat :)?

littleB kirjoitti...

Melina: Hihih :) Sun pitää joskus poiketa kahveelle, ruotsiks ;)

Annukka: Joo, näin teemme! :) Täällä jo pakkanen napakoitui sen verran et jos jotain taivaalta tulee, niin vettä se ei oo :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Meille ei tänne etelään ole valkoista joulua tulossa, valitettavasti ja maanantaina joudunkin ottamaan synkeän kuukausikuvan maisemasta. Mälsää!

Syhi / Syhinä-blogi kirjoitti...

10-kuvasarjan joulukuussa näyttää olevan muodissa kuvissa esiintyvä eläin ;)

littleB kirjoitti...

Irina: Se hyvä puoli on kyllä täällä keskisessä Suomessa asuessa, et useimmiten on valkoinen joulu :) Toivottavasti sinnekin saataisiin jouluksi edes pikkiriikkisen lunta!

Syhi: Joo! :) Voi että kun joku kerta osuiskin pupujussi kuvaan, niitäkin kun tässä pihapiirissä pyörii :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review