26 elokuuta 2013

Puhelimenjohtoponnarit

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.30Olettekos kokeilleet puhelimenjohtoponnareita? Mä olen ainakin ihastunut näihin ihan ikihyviksi ja ajattelin kertoa teillekin, jos nämä jollekulle ovat vielä uusi juttu. 

Perusponnariin saa ihan toisenlaisen meiningin kun laittaa sen kiinni puhelimenjohtosykkyrällä. Ihana Saara kirjoitti näistä vastikään oikein kunnon tietoiskun, käykääs katsomassa. Nämä ovat siis paitsi siistin näköisiä, myös tukalle parempi vaihtoehto kuin tavallinen ponnari. Nämä kiekurat myös palautuvat alkuperäiseen muotoonsa käytön jälkeen, eivätkä siis levähdä käytössä kuten tavalliset ponnarit. Omani ostin Sokkarilta (merkki Cailap), mutta moni muukin paikka näitä nykyisin tuntuu jo myyvän. Tekisi mieli hankkia jokunen värikäskin vielä lisäksi :)

Löytyykös muita kokeilleita ja ihastuneita?


19 kommenttia:

Hanna ★ kirjoitti...

Aika hauskannäköisiä. Olisi kiva saada vielä kuvaa ponnareista käytössä :)

SatuMaria kirjoitti...

Onpa kivat ponnarit, mutta omassa varsin liukkaassa tukassani se ei oikein pysyisi.

imlacking kirjoitti...

En oo kokeillut, mutta näin yhdessä kampaamossa ihan pieniä puhelimenjohtoponnareita. Semmoiset vois ainakin olla ihan kivat.

Kissis kirjoitti...

Kotona ollessa pidän aina hiuksia sekanutturalla tällaisen avulla. :)

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Nää toimii kyllä!

Jonna H. kirjoitti...

En ole kokeillut, mutta mieli tekisi. En vaan pääse yli siitä, että eivätkö nämä tosiaan tartu tukkaan jämäkästi kiinni? Itselläni on kauhukuvat kun nuorena tyttönä menin sotkemaan tukkani samannäköiseen avaimen perään ja oli lähellä, ettei tarvittu saksia. :D

Janet kirjoitti...

Multa löytyy näitä myöskin, mutta jotenkin mä en vaan osaa käyttää niitä. Aina tulee otettua se ohkainen musta ponkkari ja nämä jää käyttämättä. Pitäisi kyllä Saaran neuvojen mukaan ottaa ehdottomasti käyttöön :)

Nöpsö kirjoitti...

Näin ekaa kertaa näitä toista viikkoa sitten eräällä tytöllä joka istui bussissa edessäni. Silloin katsellessani ponnaria olin jo aivan kauhuissani. Minulla nimittäin samoja kokemuksia Jonna H:n kanssa. Sillä erotuksella, että fiskarsit kävi hiuksissa. En siis ainakaan usko, että tule kokeilemaan noita. :O

imlacking kirjoitti...

Mä törmäsin noihin ponnareihin jo melkeen 1,5 vuotta sitten magicpoks -blogissa: http://magicpoks.indiedays.com/2012/04/26/hiusten-muoviset-kaverit/

Tuntuu, että oon niin monien tommosten kanssa ihan jälkijunassa, Tangle teezerinkin ostin vasta viime syksynä.

littleB kirjoitti...

Hanna: Saaran blogissa oli ainakin kuvia ponnareista in action. Voin myös yrittää kuvata noita itselläni :)

SatuMaria: Niin mäkin luulin, mun tukka on tosi liukas ja ohut, mut ostin kuitenkin kokeeksi. Ja kappas, noi pysyykin paljon jämäkämmin kuin normiponnarit. Kannattaa kokeilla :)

Imlacking: Joo mä muistan kans lukeneeni vuosi sitten noista Ostolakossa blogista mut jotenkin ne ei sillon sytyttäneet. Nyt tänä kesänä ostin nuo kokeeksi ja ihastuin :)

Kissis: Pitääkin kokeilla totakin!

Henna: Niimpä! :)

Jonna H: Joo mä muistan et mulla kävi jotain vastaavaa pentuna :) Mut ei, nää ei tartu niin tukkaan. Kannattaa kokeilla!

Janet: Mullakin noi aina välillä unohtuu. Nyt olen taas muutaman viikon käyttänyt noita ja siksi tuli mieleen postaillakin aiheesta :)

Nöpsö: No voihan lapsuuden traumat! :/ Ei nää tarraa kuitenkaan tukkaan. Jos munkin hampputukka kestää, niin sit toimii varmasti missä vaan tukassa :D

Cinnabaria kirjoitti...

Nämä ponnarit on aivan parhautta! :D

Kun mullakin vähän aika sitten oli vielä sen verran hiusta, että sen sai vähän paremmin kiinni niin nämä ponnarit oli käytössä lähes päivittäin. Mikään muu ponnari ei pysy niin hyvin ilman jatkuvia kiristelyjä ja paranteluita kuin nämä. Eikä kyllä jää yhtään tukka sotkuun näihin.

Minä törmäsin näihin joitakin vuosia sitten kaverin tytön kautta. Hänellä kun oli niin liukkaat hiukset, että mikään muu ponnari ei tahtonut pysyä ja näitä ponnareita myytiin tosiaan silloin vain lastenliikkeissä, tai ainakin minä en silloin ollut muualla niihin törmännyt.

Milma kirjoitti...

Empä ole koskaan moisista kuullut enkä nähnytkään missään :D Missäs tynnyrissä mä olen aikani viettänyt ? Täytyypä käydä ostamassa noita kun tää mun super kuiva hius katkeilee normiponnareita käyttäessä ihan nip naps vaan. Kiitos vinkistä siis :)

littleB kirjoitti...

Cinnabaria: Jee, lisää fanittajia! :) Joo mä muistelen et se oli Name it mikä näitä ekana Suomessa möi :)

Milma: Käyhän ihmeessä! :) Kerro sit mitä tykkäsit.

Kiki kirjoitti...

Olen suhtautunut noihin epäluuloisesti ja olettanut ettei tuollaista saa hiuksista päivän päätteeksi irti ilman saksia. Mutta tässähän täytyy mennä ostoksille :)

littleB kirjoitti...

Hyvä hyvä!
Kauhee kun mua nyt alkoi pelottaa et joku onnistuu jotenkin sotkemaan tukkaansa tuollaisen. Joudunkohan edesvastuuseen? :O

Sannis kirjoitti...

Häääh? En oo ikinä kuullu/nähny! Oon niin out!

Jen kirjoitti...

Kyllä, käytössä on. Sisko tuo noita minulle vajaat pari vuotta sitten Latviasta ja ovat siitä asti olleet minulla käytössä. :)

~LOVE~ kirjoitti...

Huii.. Näyttää että olisivat todella tuhoisia hiuksille ... Hauska idea kuitenkin :))

littleB kirjoitti...

Sannis: Selkeesti oli siis kysyntää tälle postaukselle. Nyt vaan kipin kapin kauppaan! Muutamalla eurolla avautuu ihan uusi maailma :)

Jen: Hyvä hyvä, lisää fanittajia! :)

LOVE: Ei kun just päinvastoin, vaikkei uskois! Nää on tukalle parempia kuin normiponnarit! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review