07 elokuuta 2013

Ihon ja mielen hemmottelua

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.30

Pääsin toissapäivänä yhteistyön merkeissä aivan ihanaan hemmotteluun. Suuntasin nimittäin vapaapäiväni kunniaksi rentoutumaan Studio Chilliin, kosmetologi Johannan käsittelyyn. Viime kerrasta kosmetologin tuolissa olikin aikaa, en muista edes milloin olisin viimeksi käynyt! Johanna tutki ihoani ja totesi sen minkä tiesin itsekin; atooppinen ihoni on kesäaikaan varmasti parempi kuin talvella, mutta kuitenkin ihoni on pintakuiva ja kaipaa kosteutusta. Ikä rupeaa ihossa näkymään selvästi jo ihon kuivuudenkin takia ryppyinä, mutta pakosti sitä miettii, miten hyvältä iho voisi näyttää jos en olisi aikoinaan tupakoinut ihoani pilalle. Jälkiviisaus paras viisaus...


Erilaisia kasvohoitoja on olemassa kaikenlaisten ihotyyppien ja eri ongelmien tarpeisiin, kuten elvyttävä, kiinteyttävä, kirkastava tai kosteuttava kasvohoito ja ne tehdään aina ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Parhaiten valinnan osaa tehdä kosmetologi paikan päällä nähtyään ihon. Minun kuivalle iholleni valittiin kosteuttava hoito, johon kuuluu alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, tehoseerumi/ampulli, hieronta, naamio ja voide ihotyypin mukaan.

Uskokaa vaan, että oli nukkumatti lähellä tulla vierailulle, kun peittoihin käärittynä rentouduin hämärässä huoneessa ja nautin hieronnasta. Tähänhän voisi ihan tottua!

Hoidon jälkeen olo tuntui aivan uudestisyntyneeltä. Kasvojen iho oli pehmoinen kuin vauvanpylly ja tuntui täydellisen kosteutetulta ja sileältä. Johanna sanoikin ihon samean pinnan kaikonneen ja tilalla oli tosiaan sileä ja heleä ihan uudennäköinen iho :)


Puhuimme paljon myös ihoni kotihoidosta ja oikeiden tuotteiden tärkeydestä ja säännöllisestä käytöstä. Muistan silloin tällöin kuorinnan, mutta kuorinta vaatisi ehdottomasti paitsi säännöllistä käyttöä, myös jälkeensä kosteuttavan naamion. Tämä onkin nyt sitten ehdottomasti tärkein asia mihin tulen kiinnittämään huomiota jatkossa, jotta iho säilyisi näin ihanan tuntuisena! Toinen tärkeä asia on suojakertoimen käyttö, se kun on ainut keino ehkäistä maksaläiskien syntymistä.

Hoidosta tullessani rupattelin naapurin mummon kanssa, joka hänkin huomasi iholleni tapahtuneen jotain. Sanoipa jopa, että ihoni näyttää tosi hyvältä ja hehkeältä :)
Kiitos vielä kerran Studio Chill ja Johanna, tulen varmasti osaaviin käsiisi uudestaankin!


Onko sinulla tapana käydä kosmetologilla säännöllisesti? 
Ja millainen olet ihosi hoitajana? Mikä on tärkein rutiinisi?Hius- ja Kauneusstudio Chill
Schaumanin Puistotie 10
40100 Jyväskylä

puh: 045 3408570

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Hius- ja kauneusstudio Chillin kanssa.*


7 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

oih..kuulostaa ihanalle. mieki tahtoisin..

littleB kirjoitti...

Oli kyllä aivan ihana! Pakko kyllä rueta useammin käymään :)

Helena kirjoitti...

Voi kun alkoi tehdä mieli kasvohoitoon! Viimeksi kun kävin Chillissä kampaajalla, tutkin innoissani Janssen Organics -sarjan esitteitä, ehkä pitäis repästä ja mennä koulun alun kunniaksi kampaajan lisäksi ihanaan kasvohoitoon... :)

Miss J kirjoitti...

Mä oon maailman huonoin ihminen tän suhteen: en käy kosmetologilla käytännössä koskaan ja kauneudenhoitorutiinitkin on lähes olemattomat. Tosin viime viikolla otin itseäni niskasta kiinni ja hankin silmänympärysvoiteen ja yövoiteen jo valmiina olleen päivävoiteen lisäksi. En tiedä onko tässä jotain plaseboefektiä, mutta iho näyttää heti paremmalta!

littleB kirjoitti...

Helena: Ehdottomasti koulunalun kunniaksi täytyy hemmotella ihoaan :) Mua jo vähän himottaisi ostaa joku kotihoitotuote tuosta Janssen sarjasta...

Miss J: No niin! Siitä se lähtee! :)

Jonna H. kirjoitti...

Näyttää todella rentouttavalta. :)

Varmaan järkytyt, mutta olen 36-vuotiaan elämäni aikana käynyt kaksi kertaa kosmetologilla. Viimeksi melkein 15 vuotta sitten. Se taitaa olla jo jonkunlainen häpeä? :D Tilitin tästä asiasta aikoinaan blogissani ja mietin, miksi näin.

Ihoni hoitojana olen todella tarkka. Joka viikkoisista kuorinnoista ja naamioista en luovu. Tämän ikäinen vannoo myös seerumien nimeen.

littleB kirjoitti...

Se oli aivan ihanan rentouttava tuokio!
Voi, empä minäkään pääse kosmetologikäynneilläni retostelemaan! Mun 34-vuotisen taipaleen käynnit mahtuvat varmasti yhden käden sormiin :/
Mut sun kotirutiinithan kuulostaa tosi hyvältä! Mulla on paljon petrattavaa niissäkin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review