15 elokuuta 2013

Chip it!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.02
Monissa blogeissa onkin jo kiertänyt tämä Chip it! -haaste ja päätinpä kokeilla itsekin millaisia värejä ohjelma meiltä onnistuu löytämään. Kuvat ovat jo aiemmin blogissa nähtyjä, eri vuodenaikoina kuvattuna.

Mustaa, valkoista, harmaata ja beigeä... Näitähän täällä on. Aika heikosti tuntui ohjelma löytävän mitään väripilkkuja kuvista, joten meikäläisen osalta jäi vähän laimeaksi tämä lopputulos. Vaikka eihän tämä koti tokikaan ole mitään värien ilottelua nähnytkään.

Hauskaahan tuolla leikkiminen kuitenkin oli. Tästä pääset kokeilemaan!

Ps. Käykäähän lisäämässä oma kysymyksenne eiliseen kysymyspostaukseen! Kivoja kysymyksiä on jo tullutkin, mutta lisää mahtuu mukaan :)4 kommenttia:

Saikku kirjoitti...

Oi mikä ihana turkoosi pikku jakkara! Kelepais mullekki! :D Just yrittäny ettiä vessaan tytölle jakkaraa, jolla pääsis helposti pesseen käsiä, muttei oo tullu vielä vastaan, jospa muaki onnistais ja jostain löytyis joku tuon tyylinen! :) hauskoja kyllä näät väripaletit. :D

littleB kirjoitti...

Jakkara on kyllä söpöläinen. Se oli löytö mummon aitasta. Sieltä löytyi toinenkin jakkara, joka vaatii vähän tuunausta ja onkin pian työn alla :) Tori.fissä on joskus silmiin osunut ihania lypsyjakkaroita, kannattaa vilkaista sieltä!

Milma kirjoitti...

Mulla taas taitaa olla liikaa värejä sisustuskuvissa kun yritin ladata nitä tonne niin ikuisuus meni enkä jaksanut enää odottaa edes loppuun :D

Ihanan näköistä kyllä teillä, kiva katsella sisustuskuvia vaikka kertaalleen olisivat jo olleetkin :)

littleB kirjoitti...

Kiitti :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review