09 elokuuta 2013

Asos, uusi lempparini

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.35
Mä oon ollut aina vähän arka tilaamaan netistä mitään ulkomailta. Tarkkaan valitsen kyllä ne kotimaisetkin nettikaupat joihin vähät rahani syydän. Ulkomailta tilaaminen on ollut kuitenkin vielä enemmän sellainen pelottava juttu ja pitäisi olla aikaa tutkia ja lukea niitä pienellä präntättyjä juttuja, ei vaan riitä kärsivällisyys... Viime vuonna taisin tehdä ekan tilaukseni Feeluniquelle, ja muutamia kertoja olen sieltä tilaillut kosmetiikkaa tuon jälkeenkin. Kaikki on aina sujunut vallan hienosti. Nytpä uskaltauduin pistämään tilausta Asoksellekin ja eipä tarvinnut pettyä tähänkään putiikkiin!Ideahan lähti tästä repusta, jonka löysin Fashiolistalta. Unelmieni reppu, jonka tyyppistä olin pitkään metsästänyt kaikkialta ja nyt se vihdoin löytyi Asokselta. Ei kyllä enää mietityttänyt uskallanko tilata, tuo oli saatava. Niska on tehnyt kuolemaa olkalaukun kantamisen vuoksi kesän ajan, joten repun ostopäätös on perusteltavissa ehdottomasti myös terveydellisin syin! Niska kiittää, musta ei tulekaan kenopäätä loppuelämäkseni, ah ihanaa!

Samaan tilaukseen piti tietysti katsastaa myös alevalikoima, ja kappas! Sopivankokoiset bikinit! Kuinkakohan monta vuotta mä sellaisiakin olen metsästänyt. Uskokaa vaan, että jos ei tässä kaupungissa eikä edes lähikaupungeissa eikä missään tutuissa nettikaupoissakaan myydä mulle sopivankokoisia liivejäkään, on bikinien löytyminen suoranainen ihme. Puhumattakaan siitä, että täydelliset bikinit saa alle 10€ hintaan! Huhhuh, tuntuu vieläkin vähän unelta. 

Tilaaminen oli ihan helppoa ja toimitus perillä nopeasti. Ja ennen kaikkea, tilattuihin tuotteisiin olen ihan supertyytyväinen. Pää halkeaa ehkä jo ajatuksestakin Asoksen syksyvalikoimasta, en uskalla vielä kurkata!
Asoksesta tuli just mun ostosparatiisi number one!

Reppu loppuunmyyty
Bikiniliivit 3,90€
Bikinihousut 2,60€
Ja muita ihanuuksia pääset vilkuilemaan tästä.

Mikä on sun lempparein nettikauppa? Entä tilailetko ulkomailta?4 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Bikinit on ihanat!

Olen sitten sinun vastakohta. Olen tilannut vaatteeni ja kosmetiikkani n. 90 % ulkomailta jo yli 10 vuotta. Ainoastaan, kaksi kertaa on käynyt niin, että paketti ei ole jostain syystä tullut perille, mutta molemmilla kerroille rahat tuli takaisin. Itse pidän ulkomaalaisten nettikauppojen palvelua paljon parempana kuin suomalaisten. Olen saanut aina kysymyksiin sähköpostitse vastauksen n. tunnissa tai viimeistään samana päivänä. Suomalaisissa nettikaupoissa voi joutua odottamaan vastausta viikonkin. Toki poikkeuksiakin löytyy... ja myös raha ratkaisee, monet merkit ovat Englannista tilattuina paljon halvempia kuin Suomesta.

Tietysti itsellänikin on kaupat joita suosin, koska olen havainnut ne hyviksi vuosien saatossa, mutta uskallan kokeilla aina uusiakin tarpeen vaatiessa.

Vihaan vaatteiden sovittelua kaupoissa ja niissä kiertelyä. Minulle ei myöskään ole tärkeää hipelöidä tuotetta ennen ostopäätöstä. Kosmetiikasta ennen tilausta luen ihmisten kokemuksia netistä mm. MUA:sta, niin hutiostoja ei tule. Lisäksi tykkään kokeilla merkkejä, joita ei myydä edes Suomessa, silloin ainoavaihtoehto on tilaus. Esim. Kiehl`sin tuotteita käytin jo paljon ennen kuin rantautuivat Suomeen. Samoin O.P.I:a ja Essieta. Omista lempparikaupoista olenkin tehnyt postauksen blogiini, linkit löytyvät blogini sivusta. :)

Rohkeasti vain tilailemaan!

littleB kirjoitti...

Olipas kiva lukea näin positiiviviä kokemuksia, ylensä ne silmiin osuvat tuppaa olemaan just niitä kauhutarinoita kadonneista paketeista ja rahoista. Ehdottomasti tulen lukaisemaan juttusi aiheesta, jospa mäkin tästä rohkaistun! :)

Elisa kirjoitti...

Mulla on postissa odottamassa ensimmäinen Asos -paketti, odotan innolla! Paljon olen hyvää siitä kuullut, ainakin täällä blogimaailmassa noita kehuja tuntuu ropisevan joka puolella..

Ps. nyt näyttää jo uikkaritkin olevan loppuunmyyty.

nunju kirjoitti...

Ihana tuo reppu!! Tosi tosi ihana! Itse en ole aiemmin edes tilaillut ulkomailta pahemmin, muttä löysin Oi Mutsi Mutsi-blogista vinkin Sportsdirect nettikauppaan ja sieltä olen nyt tilannut muutaman kerran. Lapsille tooosi halpaa tavaraa, lenkkareita yms, mutta löysinpäs itsellenikin aika kivoja, Lee cooperia, Golddiggalta ja muita :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review