15 heinäkuuta 2013

Vaihekuvia parvekkeelta

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.04
Jo viime kesänä sain vision siitä, miltä haluan parvekkeeni näyttävän. Koska kotona värit ovat rauhallisia ja hillittyjä, parvekkeella voi olla väriä! Haaveena on sellainen rento Peppi Pitkätossumainen fiilis. Pikkuhiljaa tätä rakentelen ja tuunailen löytöjäni. Tämä kun ei oikein kaupasta ostamalla toteudu, vaan etsien ja tuunaillen sopivia juttuja kunhan niitä eteen tulee.

Eka etappi oli tietenkin parvekkeen kuuraus siitepölystä ja talven moskista tuossa jokunen aika sitten. Voi miten ihana tunne onkaan kun parveke on siisti ja siellä voi tassutella paljain varpain! Pätkäisin ylipitkäksi venähtäneet orvokit maljakkoon yhdeksi päiväksi ilahduttamaan. Viime kesänä rakentelemani kasvin kiipeilyteline pääsi muuten käyttöön tänäkin vuonna.


Sitten löytyi söpönen räsymatto. Pöydältä ehti jo kaunis kellokukka kuolla kupsahtamaan. Saas nähdä saisiko vielä aikaiseksi jonkun kesäkukkasen tuohon hommata. Kirkkaanpunainen mummopelargonia olis niin ihana. Ei taida vaan mun hellässä huomassa kasvien elinikä olla kovin pitkä...


Mummon varastosta pikkuinen lypsyjakkara. Samalla reissulla löytyi toinenkin jakkara, mutta se odottelee vielä tuunausta iskän pajalla. Viime syksyisen kuivahtaneen hopealangan jätin koriinsa kun oli niin siististi kuivunut. Ei niin kesäinen, mutta jotenkin söpö.

Ikean värikäs tyynykin passaa tänne vallan mainiosti. Kyllä kelpaa nyt tuolla istuskella auringossa. Etsinnässä olisi vielä joku kiva värikäs torkkupeitto tuonne, voisi sitten ilmojen kylmettyäkin vielä istua lueskelemassa. Parvekeprojekti on siis hieman edennyt, mutta jatkuu vielä!

Millaisia juttuja teidän parvekkeilla/terasseilla on tänä kesänä?


4 kommenttia:

Heisi kirjoitti...

Kivalta näyttää. :) Meidän parveke näyttää lähinnä varastolta ja pyykinkuivaus paikalta. Meillä on siellä kyllä pöytä ja tuolit, jotka on ahdettu niin ettei niissä voi istua. Pöyrät on siellä jemmassa ja vaunut samoin. Pyykinkuivausteline on siinä kaiken keskellä. Kyllä siellä kävellä pystyy oikein hyvinkin ja jossei pyöriä ja vaunuja ois niin sitä vois käyttää ihan oikeesti parvekkeena. :)

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

onpas kerrassaan viihtyisää!

FaerieS kirjoitti...

Ihanan houkutteleva parveke :) Sain äidiltäni kesän alussa orvokin, sellaisen simppelin sinisen orvokin, joka ei pitäisi ihan helposta nokkiinsa ottaa. Taisi se kuukauden päivät pysyä hengissä. Oon niin nolon huono muistamaan kastella kukkia, että äkkiäkös se tuossa takapihan paahteessa kuivui.

littleB kirjoitti...

Heisi: Mulla on pyörä pyöräkellarissa ja ainakin toistaiseksi on siellä saanut olla rauhassa (*kop kop, koputan puuta*)

Anselmi: Kiitti! :)

FaerieS: Kiitti! :) Mä onnistuin sen kellokukan päästään hengiltä liialla kastelulla, se oli jo aika käsittämätöntä :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review