22 heinäkuuta 2013

Uudistunut keittiö

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.04
Viikko sitten täällä saatiin valmiiksi koko keittiön ilmeen muuttanut pikkuremppa. Lopputuloksen kuvaaminen veikin vähän aikaa, koska kuvaaminen alkaa olla jo himppasen vaikeaa, sillä nimeltämainitsematon vuodenaika alkaa nähtävästi lähestyä ja vie valon kuvaajalta. Mutta ennen maalailua keittiö näytti siis tältä. 


Ja jälkeen kuvat näyttävät tältä:
Keittiössä maalattiin kaikki seinät. Entinen harmaaseen taittanut valkoinen vaihtui puhtaampaan valkoisen sävyyn, ja ruskea seinä sai ylleen mustan maalin sekä hopeisen Stardust -efektilasyyrin. Äitin ompelema verho ei ole enää ihan uusi, mutta muistelen että se on vallan jäänyt esittelemättä tätä isompaa muutosta odotellessa. Sekin näyttää nyt paremmalta vasten valkoisempaa seinää. Uudet tabletit olis myös hakusassa, kunhan vaan kivat tulee jostain eteen.Vähän uutta sälääkin on ilmestynyt keittiöön, kuten tuo vanha puhelin. Iskän luota sen nappasin mukaani.

Musta seinä onnistui just niinkuin ajattelinkin ja visioin mielessäni. Lasyyria telattiin seinään sikin sokin, paikoin reilustikin ja se sai jäädä paksultikin joihinkin kohtiin muodostaen valumajälkiä. Tuli tosi kiva, vähän rokkia ja rouheutta, täysin omannäköinen! Mahdotonhan tätä on saada kuvissa näyttämään niin hyvältä kuin miltä se oikeasti näyttää, ja tietysti valon osuessa erilailla pinta ja kuviot näyttää aina erilaiselta.

Rempan jälkeen siistin myös pöydät. Kahvinkeitinkin löysi tiensä kaapin perälle, mitäpä sitäkään muutenkin ahtaalla pöydällä pitämään, kun en kahvia ainakaan toistaiseksi edes juo.

Seinälle on mietinnässä joku hylly tai muu säilytysratkaisu vielä taulujen kaveriksi. Idea on siirretty päänsisäiseen hautomoon, saas nähdä keksinkö tuohon jotain. Ja perinteisestihän nämä muutostyöt uhkaavat vähän laajentua; nyt olisi saatava valokatkaisijat ja pistorasiatkin maalattua mustaksi, toisekseen ruokailuryhmä kaipaisi uutta vahaa pintaan, mietinkin että josko vahaisin nekin mustaksi... Ja äitihän meni vielä heittämään, että jos laittaisinkin korkeakiiltoiseksi mustaksi keittiön kaapitkin. JOOO! Nyt en niin pääse eroon siitä ajatuksesta, mutta haudutellaan sitä nyt kuitenkin vielä tässä lottovoittoa odotellessa...

Tässä vielä maalinsävyjen muutokset. Harmahtava Höyhen (F487) vaihtui valkoisempaan Paperi (F497) sävyyn ja ruskea L482 mustaan Y498 sävyyn. Ja mustan päällä siis Tikkurila Stardust hopea.

Keittiöjutut jatkuvat huomenna. Ajattelin kertoilla teille vielä vähän tarkemmin tuosta Stardust -seinästä ja sen työstämisestä.

Mä oon ainakin ihan lovena mun uuteen keittiöön, 
mitäs te sanotte?Postaus on toteutettu yhteistyössä Tikkurilan kanssa.
14 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Oikeen kivalta näyttää! Tykkään kovasti tuosta mustasta! Korkeakiiltoiset mustat kaapit voisivat olla upeannäköiset!

caelia kirjoitti...

Voi miten kivalta näyttää! Ja tuo musta seinä on ihan älyttömän makee, haluua myös :)

Micu kirjoitti...

Voih miten ihanalta näyttää! Tosi siistiä myös, kumpa meilläkin :D

Milma kirjoitti...

Todella ihanalta näyttää :) Kiva muutos ! Jos sais vaikka itsekkin aikaiseksi joskus jotain... akkari on odottanut jo vuosia uudistusta mutta kun ollaan vaan niin saamattomia :D

Hanna ★ kirjoitti...

Kivalta näyttää! Ihanat noi verhot :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tykkään kans, näyttää tosi kivalta :) Ihanat raitaverhot!

~LOVE~ kirjoitti...

IHANA VERHO! Ja et usko että just eilen mietin että missähän tilanteessa sun keittiö on!!! :)

littleB kirjoitti...

Henkkumaaria: Kiitos! Tykkään ite kans kovasti. Ne mustat kaapit kyllä niiiin polttelee mua...

caelia: Kiitti :) Seinän toteutuksesta huomenna lisää, oli niin helppo tehdäkin!

Micu: Kiitti :) Voi kuule, ei täällä aina noin siistiä oo, kaikkea muuta ;)

Milma: Kiitos :) Kyllä mäkin ehdin jo reilut 6v tuota edellistä lookkia katella, et ehkä oli jo korkea aika jotain tehäkin :)

Hanna: Kiitos :) Verhoista tulee kyllä kiva jämäkkyys tuohon huoneeseen, toisin kuin siitä entisestä väliaikaissijoituksessa olleesta pitkästä verhosta :)

Susanna: Kiitos :) Kerroinkin jo äitille et sen ompeluksia on täällä ihailtu :)

~LOVE~: Kiitti :) Onneksi perheessä on tuo sisustussuunnittelija äippä, jolta onnistuu ompeluhommatkin kun iteltä ei :)

Annukka kirjoitti...

Vähän ajattelin noista ennen kuvista, että mitäs tässä on paranneltavaa, mutta kyllä siitä tosiaan tuli vieläkin hienompi muutoksen jälkeen. Stardust on ihan huipputuote, mutta sitä tosiaan on vaikea saada kuvissa elämään niinkuin livenä.

Kyllä kelpaa tossa keittiössä istuskella ja ihailla onnistunutta lopputlosta. Etenkin kun on itte tehty. Tykkään :)

littleB kirjoitti...

Voi kiitos Annukka :) Todellakin kelpaa ihailla, ja haaveilla jatko-osista, kuten niistä mustista kaapistoista... :P

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Noi verhot on niin <3 <3 Mulle kelpasi kanssa!
Ja hieno muutos!!

littleB kirjoitti...

Kiitti Henna :) Mieleinen verhokangas löytyi omaksikin ihmetykseksi Ikeasta, joten montaa euroa ei verholle hintaa tullut :)

Janet kirjoitti...

Erittäin hyvältä näyttää uudistunut seinä! :)

littleB kirjoitti...

Kiitos :) On tuossa tullut istuttua ja ihailtua :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review