24 heinäkuuta 2013

Pikkulauantain touhut

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.30
Tänään onkin vähän normista poikkeava viikon puoliväli. Työpäivän jälkeen suuntaan nimittäin äitin luokse ja sieltä singahdamme äipän kanssa illaksi Keitelejazzeille!
Illan ohjelmassa on Anna Puu, Haloo Helsinki ja PMMP.


Eniten odotan tietysti PMMP:tä ja ai että mä oonkin onnellinen, kun ehdin näkemään bändin vielä ennen kuin lopettavat. PMMP on ehdottomasti yksi niitä bändejä, jotka olen livenä halunnut nähdä. Taas yksi niistä haaveista, joiden toteuttaminen on vaan jäänyt, toteutuu vihdoin! YES!

Huomenna onkin vapis, ja meinasin tänään jäädä yökylään äitin luokse. Saanpahan hengailla sitten maalla edes yhden päivän miniloman verran. Luvatusta aurinkoisesta säästä tosin ei ole vielä näkynyt jälkeäkään, mutta nyt ei muuta kun peukut pystyyn, että illalla on hyvä keli ja aurinkoa riittäisi huomiseksikin! Palailen perjantaina ja sitten onkin luvassa ruoka- ja ravitsemusaiheista asiaa. Instagramiin varmaan päivittelen kuvia jazzeiltakin, klikkaahan seuraamaan!

Onko sinulla artistia/bändiä jonka haluaisit nähdä livenä?


Kuvat lainattu artistien omilta sivuilta.


3 kommenttia:

caelia kirjoitti...

Voi että, PMMP olisi kyllä ollut semmoinen jonka itsekin olisin halunnut ehtiä näkemään livenä.

Hauskaa iltaa!

nunju kirjoitti...

PMMP:n ja monta muuta suosikkiani oonkin nähnyt mut keväinen Pink jäi välistä ja se harmittaa vieläkin!! Liput ja kaikki oli, mut kun sairastuin niin kaikki jouduttiin perumaan, mukaan lukien se keikalla käynti...

littleB kirjoitti...

caelia: Kiitti, oli kyllä kiva ilta. Ja PMMP oli todellakin näkemisen arvoinen, tykkäsin tosi paljon!

nunju: Voi ei! Kyllä ihan varmasti harmittaa tollanen tuuri :(

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review