17 heinäkuuta 2013

Kesähepeneitä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.04
Nyt on luvassa sellaista väritykitystä että huhhuh! En oikein tiedä itsekään mitä on tapahtunut mun mustaan pukeutumiselle, kun kesän koittaessa värit on vallanneet mun vaatekaapin. Kattokaa nyt millaisia ihanuuksia meille alerekeistä on muuttanut tässä kesän aikana! Ja kesähän ei ehdottomasti ole vielä mihinkään loppumassa, kun on nyt näin kivaa päällepantavaakin.

Tämä on se perinteinen tarina, lähes identtinen viime kesän kanssa. Henkkamaukan lempparitoppi, joka sitten piti hankkia kaikissa väreissä, niinkuin viime vuonnakin. Love it!

Värikkäitä ja voimakaskuosillisia housuja... Hell no, olisin ennen sanonut, mutta nyt; mitä rajumpaa, sen hienompaa! Liekö tämä vaatekaupassa työskentely vaikuttanut pukeutumiseen jotenkin, ehkäpä. Pari trikoohamettakin on tullut ostettua.

Tämänkin kuvan henkkamaukka toppia löytyy ennestään ööö... 5 eri väriä, mutta olihan tuo limekin saatava :)

Ja lisää toppeja...

Ja itselleni epätyypillisesti myös mekkoja! Saattaapa tammikuun Dubain reissukin olla vähän osasyyllisenä tähän kesävaateinnostukseen. Reissua silmällä pitäen hankittuna on myös hellehattu, joka kuvassa tosin erottuu vähän heikonlaisesti.
Raitamekko Flash
Musta maksimekko H&M

Asusteissakin värejä riittää! Parhaat korulöydöthän teen tietty lastenosastoilta. Sieltä löytyivät nuokin rannekorut, tällä kertaa KappAhlin lastenosastolta.

Ja mikä parasta, kaikki nämä tuotteet tosiaan on löytyneet enemmän tai vähemmän alerekeistä. Tuotteiden hinnat osuvat hintahaarukkaan 1-13€, aikas kivoja löytöjä sanoisin. Kyllä musta on edelleen se mun juttu, mutta ompa kivaa kun kaapissa on tälläisiä väriläiskiäkin.

Tarjoushaukka myhäilee tyytyväisenä.
10 kommenttia:

Miiiaa kirjoitti...

Hui, todellakin on värikästä :D Alkaa tehdä mieli itselläkin mennä aleita kiertämään, mutta olen päättänyt, että tänä kesänä en osta mitään. Vaatekaappi pursuaa kaikenlaista vaatetta ja olen sitä yrittänyt tyhjentää. Katsotaan kuinka kauan pystyn vastustamaan kiusausta :D

littleB kirjoitti...

Mulla tursuaa niin vaatekaappi kuin minä itekin ulos niistä entisistä vaatteista :) Seuraava projekti oliskin raivata kaapista tilaa noille uusille ja pistää kiertoon kaikki tarpeeton.

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Ihanan kreisihköä! tykkään!

littleB kirjoitti...

That's me :D

Sannis kirjoitti...

Voi että sua! Ihania! Mä harrastan kans tota, että ostan samaa rättiä monta..pakkohan se on jos löytyy joku ihana!

littleB kirjoitti...

No niimpä! :)

Milma kirjoitti...

Mulle on käynyt ihan sama, lemppari musta on vaihtunut värikkäämpiin juttuihin :D Ja onhan se kesällä kiva hieman väri-ilotellakkin.

littleB kirjoitti...

Tulitkin mieleen kun tätä postausta kirjottelin :) Onhan sit taas piiitkä talvi aikaa pukeutua mustaan :)

Janet kirjoitti...

Voi mitä kaikkea ihanaa oletkaan ostanut! :)

littleB kirjoitti...

On kyllä tullut tehtyä hyviä löytöjä! Vielä kun ne epäsopivat tulis joku lajittelemaan ulos tuolta kaapista :/

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review