13 heinäkuuta 2013

Karu keittiö

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.04
Onneksi näky keittiössä ei enää ole ihan yhtä karu kuin kuvassa. Vietin toissapäiväisen vapaapäiväni äitin kanssa omassa keittiössäni. Maalausurakointi kesti noin 12 tuntia, josta välillä kävimme vain ABC:llä syömässä. Miten ihmeessä maalaus onkin noin hidasta hommaa!! Onneksi ihana lopputulos palkitsi kovan uurastuksen.

Valkoista ja mustaa telailtiin seiniin, ja vähän efektiäkin.

Innokas maalari on köpsinyt varpaisillaan keittiön pöydilläkin.

Koko päivän kestänyt maalaus ja siihen päälle eilinen työpäivä vetivät kyllä mehut niin pois, etten eilenkään jaksanut edes pyllyä nostaa penkistä. Voitte siis vain kuvitella millainen muuttuva labyrintti olkkarissa on, kun keittiön kamat on sinne roudattuna... Jospa tässä nyt viikonlopun aikaan saisin jotain aikaiseksi ja teillekin esiteltyä sitten huippukivan uuden köökin! Siitä tuli niiiiin hieno! Ja tietty tässä kävi vähän perinteiset, projekti uhkaa nyt pikkuisen laajentua...

Mites teidän projektien ja remppajuttujen kanssa; saatteko tehtyä vain sen suunnitellun, vai kasvaako nälkä syödessä...?9 kommenttia:

Suffeliini kirjoitti...

Kuvia, kuvia uudistuneesta keittiöstä! Kyllä se nälkä kasvaa syödessä... Itsellänikin olisi muutama maalausprojekti mutta saapi nähdä koska saisi sen aloiteltua... :)

littleB kirjoitti...

Kuvia tulee hetipaikalla kun joku tulee siivoamaan tuon keittiön ;) Pitkään tätäkin on haudottu ja nyt niin väsynyt mutta onnellinen et vihdoin on valmista... tai no valmiimpaa :)

Jen kirjoitti...

Täälläkin odotellaan kovasti kuvia uudesta keittiöstä! :)
Niinhän se yleensä on, että nälkä kasvaa syödessä. Yhden projektin jälkeen on mielessä jo monta uutta.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Mulla tapaa kyllä nälkä kasvaa syödessä... koko ajan pyörii mielessä kaikkea kivaa mitä voisi tehdä :) Hurja homma teillä ollut, mutta on varmasti tosi hienoa nyt!

littleB kirjoitti...

Jen: Näinhän se menee. Munkin piti maalata vaan yksi seinä, mut maalasinkin kaikki ja ovenpielet, ja vähän ovia ja nyt pitää saada pistorasiat ja valokatkasijatkin maalattua... jajajajaaaaa... :)

Susanna: Kuvia luvassa piakkoin. Tänään on siivouspäivä :)

Nino kirjoitti...

Karun jälkeen koittaa aina kauneus:)

littleB kirjoitti...

Totta :)

nunju kirjoitti...

Nälkä kasvaa syödessä, mut sit kun on valmista niin huokaisen aina, et ei ikinä tätä enää!! ....kunnes sitten taas.... ;D

littleB kirjoitti...

Just näin :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review