05 kesäkuuta 2013

Halpaa aurinkosuojaa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.32
Tarjoushaukka bongasi jo ajat sitten talvella kesän aurinkotuotteet Seppälän alehyllystä. Ziajan pakkaus sisälsi perussuojakerroinvoiteen SPF 20 ja tan acceleratorin (miten tää suomennetaan...?). Pakkaukselle jäi hintaa muistaakseni 2,50€ ja erittäin tyytyväinen olen ollut. Eilen jouduin tosin käydä ostamassa vielä järeämmät kertoimet käyttöön kun poskiin alkoi pukata maksaläikkiä! Vahinko tietenkin ehti jo tapahtua ja poskessa on nyt peukalonpään kokoinen tumma laikku, mutta jospa nyt osaisin suojata itseäni vähän paremmin...

Nyt ei siis muuta kuin aurinkorasvaa pintaan ja kohti autoa. Matkaamme perheen naisporukalla parin päivän retkelle mummon lapsuudenmaisemiin Itä-Suomeen. Mummo on niin innoissaan meidän retkestä että hädin tuskin on housuissaan pysynyt viimeiset pari viikkoa :) On kyllä itsestäkin kiva lähteä ihan uusiin maisemiin ja paikkoihin joissa en ole koskaan käynyt.

Kivaa keskiviikkoa kaverit! :)


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näitä Ziajan tuotteita on alkanut ilmestyä yhä enenevissä määrin markkinoille. Harmi, että on mennyt tämä tarjous ohi, koska muut tuotteet, joita olen kokeillut, ovat toimineet ihan moitteettomasti. Kai tuo tan accelerator on joku tehoruskettaja...!?

littleB kirjoitti...

Seppälästä tekee kyllä ihan hyviä kosmetiikkalöytöjä :)

Heisi kirjoitti...

Pitäis muuten itsekkin tehdä talvella samoja löytöjä. Meinasin järkyttyä, kun kävin kaupassa ostamssa aurinkorasvaa! Huhhuh mitä hintoja.

Jenni kirjoitti...

Ihanaa kesäreissua ja aurinkoisia päiviä! <3
Blogistani löytyisi tunnustus... :)

littleB kirjoitti...

Heisi: Ovat kyllä melkoisen kalliita!

Jenni: Voi kiitos ♥

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review