14 toukokuuta 2013

Vapaapäivän jorinat

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.30
Hrrrr mikä yö! Kattelin illalla ennen nukahtamista True Bloodia boksilta ja arvatkaas vaikuttiko se hieman yöuniin... Kyllä oli menoa ja sekavaa meininkiä, verta ja suolenpätkiä! Aamulla heräsin aikaisin pihassa jylläävien maansiirtokoneiden mölinään, meillä alkoi salaojien rakennus pihaan ja koneet tulevat mylläämään pihaa pari kuukautta, kiva! Joinakin aamuina sitä vaan v***ttaa vähän keskivertoa rankemmin :/ No ei auta kuin suunnata katse kohti torstaita, jolloin pääsen Helsinkiin hölläilemään bestikseni luokse. Helsingissä hengailua on luvassa aina sunnuntaihin saakka. Kiitos muuten ihanista brunssivinkeistänne! Varasimme pöydän Arabianrannan Dylaniin josta oli paljon positiivistä kerrottu. Ihanaa, taas yksi unelma toteutuu kun pääsen vihdoin brunssillekin! Ensi viikolla sitten alkaakin tiukka pakerrus viimeisen koeviikon parissa. Kohta on kouluvuosi ohi!

Pakko näyttää teillekin männä viikolla apteekissa hihityskohtauksen aiheuttaneet ostokset :) Tulitikkuaski kuvaamassa mittasuhdetta; antibioottia on vähän reilummassa paketissa! Oikee perhepakkaus! Kävin tosiaan ihopolin kontrollissa käteni kanssa ja koska iho on edelleen auki lääkäri päätti aloittaa pidemmän antibiootin. Sen lisäksi siis että söin syksyn ja talven aikana puolen kymmentä kuuria, nyt tulen syömään antibioottia ainakin seuraavat 4-6kk. On sitten tosiaan paketilla kokoa, ja rasvaakin annettiin ihan kunnon pöniköitä :)

Migreeni tosiaan oli seuranani neljä päivää ja vieläkin olo on vähän toistaitoinen. Onneksi tänään on vapaapäivä joten päivän voin vielä lepäillä ennen koulua. Nyt Ruotsin läksyjen kimppuun, jospa tämä päivä tästä muuttuisi paremmaksi! 
Touhukasta tiistaita!

10 kommenttia:

Heisi kirjoitti...

Heh, hauskan iso paketti. :) Varmasti ihanaa päästä helsinkiin ja bestiksesi luokse. Ja sinne brunssille! Ois kyllä kyllä ihana itsekkin päästä joskus. Ensin kylläkin toivon pääseväni Tomi Björckin ravintolaan syömään! :P Mutta toistaiseksi se on kyllä vaan unelma. Ehkä sitten, kun pääsen itse töihin niin vois sinne suunnata. Avomies ei meinaan ole valmis maksamaan niin paljoa ruuasta. :( Pitää siis ihan itse ottaa ja maksaa. :D Mutta se on unelma minkä meinaan kyllä toteuttaa jossain vaiheessa. Ja myös johonkin muuhun michelin tähti-ravintolaan ois kiva päästä. :) Kivaa reissua sulle!

Ikävä kyllä toi sun migreeni, kun noin pitkään aina kestää. :( Toivotaan, että seuraavaan migreeniin ois pitkä aika! :)

littleB kirjoitti...

Repesin kyllä kun apteekin täti tuon laatikon löi pöytään :) Ja tossahan on vasta 100kpl, eli 50pv lääkkeet, aattele millanen se 6kk satsi ois :D
Helsinkiin on kyllä ihana päästä, tää on vähän niinku mun kesälomamatka :)

SatuMaria kirjoitti...

Pikaparanemista ja voimia! :)

littleB kirjoitti...

Kiitti <3 Ei ehkä pitäis manata, mut näyttäs siltä että tästä tulee eka särkylääkkeetön päivä :)

Janet kirjoitti...

Voi kurjuuksien kurjuus, kyllä sullakin nyt on ollut :/ Mä en toivois kellee tuota migreeniä, se on meinaan yhtä helvettiä! Ja toivottavasti nyt se käsikin paranisi nopeasti! Onko lääkäri yhtään osannut sanoa, mikä siinä on? Itsellä oli nelisen vuotta sitten todella monta nielutulehdusta putkeen ja jouduin vetelemään antibiootteja kuin karkkia ja huonona puolena siinä vaan tulee se, että oma vastustuskyky tippuu olemattomiin :(
Mä lähettelen sulle paljon paranemis haleja ♥

littleB kirjoitti...

No ei lääkäri ole sen kummempaa diagnoosia kädelle saanut kuin atopia, ja sit se vaan nappaa helposti tulehduksen. Toivon että aurinko myös vähän avittaisi paranemista ettei tartteis olla koko kesää käsi paketissa.

Sehän näissä antibiooteissa on et vastustuskyky on menny ihan olemattomaks ja yleiskunto todella huono näitten sairastamisten kanssa :/

Kustiida kirjoitti...

Tervetuloa näille nurkille ja muistahan vetää sitten napa täyteen siellä brunssilla ;)) Sokeria ei sitten syödä, nih!
Toivottavasti saat käden kuntoon kesäksi, ainakin lääkettä on riittämiin... aikamoinen setti.

littleB kirjoitti...

Lupaan syödä ähkyyn asti :D :D

Milma kirjoitti...

Voi sanonko mikä se sun käden kanssa :( Ja migreeninkin, se on mullekkin tuttu vaiva ja todella syvältä ja kamala.

Kaikesta huolimatta ihanaa viikonloppua täällä stadissa ja huippu brunssia. T juuri ehdotti että meidänkin pitäisi taas joku sunnuntai käydä moisella niin kerrohan täällä että millainen paikka Dylan oli :)

littleB kirjoitti...

Kiitti! Kerron varmasti ja instailen varmasti kuvia jo heti paikan päältäkin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review