01 huhtikuuta 2013

Viimeinen lötköilypäivä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.24
Vielä yksi lomapäivä, ihanaa! Otin vihdoin eilen illalla itteäni niskasta kiinni ja tein yhden ison kouluhomman jota olen vatkuloinut nyt koko pääsiäisen ahdistuneena. Melko helppoa kun vaan tosiaan ryhtyy hommiin! Tänään täytyy vielä lukaista se läpi ja korjata virheet ja sitten voikin siirtyä muihin, ei niin kiireellisiin hommiin. Aikas ihana tunne kun ei aivan deadlinet pauku nyt. Terveystiedon kurssi pitäisi vaan saada tehtyä tässä jaksossa että saan seuraavan kurssin otettua kesäksi ja tietty jakson koeviikkohan lähestyy että lukeminen pitäisi aloittaa. Niin, ja sitten pitäisi sisko lahjoa pyytää opettamaan mulle matikkaa, siinä sitä työsarkaa riittääkin...

Tänään hölläillään uusissa kotihousuissa. Lauantaina oli Seppälässä klubitarjouksena kaikki -30% ja pitihän nuo neonpöksyt käydä kotiuttamassa kun niitä jo useaan otteeseen olin käynyt hypistelemässä.

Eilen innostuin kaivelemaan äitin tuomaa tapettimallien rullaa. Sieltä löytyi montakin kivaa palasta ja päädyin täyttämään jokin aika sitten Tiimarista ostamani kehykset toistaiseksi tapetilla.

Niistähän tuli ihan kivat. Saas nähdä innostunko laittamaan makkarinkin tyhjiin kehyksiin tapettia väliaikaisratkaisuksi kunnes keksin sinne jotain kivaa. Ideoita niihinkin oli monta kunhan vaan jostain liikenisi se aika kaiken toteuttamiseen...


Parvekkeelle paistaa ihanasti arska! Laitoin höyhenaskarteluista ylijääneet pajunkissat parvekkeen koristukseksi. Ihan kivat ovat tuolla pelkistäänkin. 

Olisikohan niin lämmin että voisi mennä lukemaan kirjaa tuonne partsille, täytyy ehkä kokeilla! Kirjakin liittyy koulujuttuihin, eli äidinkielen kurssille tuota luen. Se olis siis vähän kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, koulujuttuja eteenpäin ja samalla aurinkoa!

Tirppana se jo odottelee että pääsisi ruohoon kököttämään. Aika aneemiselta vaan näyttää tirpan ruoho...

Meikäläinen yrittää nyt olla reipas ja ottaa repun selkään ja reippailla lähisiwaan hakemaan vähän ruokatäydennystä. Sitten tehokas päivä jatkuu sillä lukemisella, ruotsin läksyillä ja terveystiedon tehtävillä. Illalla voi sitten taas rentoilla!

Leppoisaa ja aurinkoista päivää ihanat! 


10 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Hyvän näköiset nuo tapetit kehyksissä!
Opiskeluintoa sinne :)

littleB kirjoitti...

Kiitti :)
Kauppareissu tehty joten nyt kirjan pariin :)

Bikke kirjoitti...

Joo.. viimeistä lötkötyspäivää viedään..ja sitten alkaa huouu kiireinen ja pelottava viikko :) Kevättä sinne!

littleB kirjoitti...

Niimpä! Mulla alkaa opiskeluun keskittymisviikko :) Töitä ei ole kuin vasta loppuviikosta joten nyt on aikaa lukea :)
Ihanaista kevättä sinnekin! :)

Valentine kirjoitti...

Hauska idea toi tapettien kehystäminen. Monesti oon itsekin ihaillut kivannäköisiä, erikoisia tapetteja mutta todennut samaan hengenvetoon etten voisi kuvitella päällystäväni niillä kokonaista huonetta tai edes seinää. Mutta tuolla tavallahan niitä voisi käyttää sisustuksessa hyödyksi. :)
Ja hei ihana toi parveke! <3

littleB kirjoitti...

Totta! Vois olla aikas makea joku sellainen isokuvioinen tapetti isossa kehyksessäkin! :)

Iitu kirjoitti...

Hei hienot noi tapetit kehyksissä! Pitäsköhän toi omakin parveke raivata taas käyttökuntoon, se on toiminu nyt talvella vähän urheiluvälinevarastona :) Kiva blogi sulla, jään seuraamaan ;)

littleB kirjoitti...

En mäkään ihan kunnolla vielä jaksanut sitä raivata, sen verran että mahtuu tuoliin aurinkoa ottamaan :)
Kiva kun löysit tänne, lämpimästi tervetuloa! <3

imlacking kirjoitti...

Reinot on niin ihanat, pitäis käyttää niitä useammin. Rakastan tota pinkkiä väriä.

littleB kirjoitti...

Ne on kyllä superihanat jalassa ja söpötkin vielä <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review