03 huhtikuuta 2013

Loppunut kosmetiikka maaliskuulta

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.13
Jiihaa! Taas tyhjeni purkkeja maaliskuussa!
Saalis sisälsi niin vakkarituotteitakin kuin nopeasti unohdettaviakin yksilöitä. Cutrinin perushoitsikkaa en jää kaipaamaan, enkä myöskään Sunsilkin shampoota. Nivean silmämeikin puhdistusainetta on vielä toinen, vajaa puteli jäljellä, mutta ilmeisesti olen sille allerginen joten katsotaan lähteekö se eteenpäin. Lumenen mineraalimeikkivoide sen sijaan kuuluu edulliset vakkarituotteet sarjaan. LCN exlusive sarjan käsivoide kultahippuineen sen sijaan on oikea esimerkkien esimerkki omasta tyhmyydestä. Lahjaksi saatua purkkia tuli säästettyä niin kauan että se ehti härskiintyä, enkä ehtinyt edes kokeilla sitä, great! Voi miten sitä oppisi ottamaan kaikki nämä aarteet ihan arkipäiväiseen käyttöön eikä hautoisi niitä kaapeissa!

Uusia ja varteenotettavia tuotteita ovat tyttöAxe ja Body Shopin Coconut handwash. Näitä ostan varmasti uudestaan jos vaan eteen sattuu osumaan.

Aikas monta tyhjentyi mutta muutama purkki kyllä tuli lisääkin 3+1 päivien ansiosta, mutta aivan ihana tunne kun saa loppumaan tälläisiä kauan kaapeissa lojuneita juttuja!

Millainen kosmetiikan käyttäjä sinä olet? Käytätkö säästelemättä vai jopa liiankin hövelisti? Vai löytyykö jopa samanlaisia aarteiden jemmaajia kuin minä?


6 kommenttia:

With A Silver Lining kirjoitti...

Ihania juttuja, varsnkin tuo Body Shopin handwash, muutenkin rakastan merkin tuotteita! :D Kivaa blogia muuten kirjoittelet!

withasilverlining.blogspot.com

littleB kirjoitti...

Täytyykin mennä tsekkailemaan noita Body shopin handwasheja, muistelen tuota että tuota ostaessani oli vaikea päättää niistä kaikista ihanista tuoksuista :) Oli muuten tosi riittoisa tuo!

Ja kiitos <3 Tulen vierailulle sinunkin blogiin :)

Marmu kirjoitti...

Toi Body shopin kookos <3 Se on niin ihanaa!

Taas on päässyt kertymään pullojen ja purkkien pohjia. Toisaalta tässä kuussa varmaan tyhjeneekin useampi puteli. Pitäisikin harkita vastaavaa listausta tyhjentyneistä purkeista, niin saisi lisämotivaatiota päästä vanhoista eroon ennen kuin hankkii uusia.

littleB kirjoitti...

Suosittelen! Motivaatio tosiaan tulee vanhojen jämien loppuunkäyttämiseen niin ettei tule edes ostettua uusia purkkeja kun on niin kivaa saada tyhjäksi entisiä :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Hihii, ihanaa että säkin jäit koukkuun tähän purnukoiden tyhjentelyyn! :D Multa loppui käyttämällä vaan kolme tuotetta, loput meni roskiin muista syistä. Tänään meinasin hankkia uuden meikkivoiteen (Lumene Triple Stay mattameikkivoide sävyssä hunajamaito myös) ja sitten meinasin hankkia uuden paljon kehutun uutuustuotteen eli Lumenen CC-voiteen. Pointsit siitä, että suojakerroin on 20! Taidanpa kesäksi jättää varsinaisen meikkivoiteen ostamatta ja hankkia ton CC:n. :)

littleB kirjoitti...

Todellakin jäin! :)
Hmmmm, tuosta CC:stä en ole kuullutkaan, pitääpäs perehtyä vaikkakin mun kesän meikkituote on jo tilattuna... :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review