29 maaliskuuta 2013

Sad girls smoke a lot

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.07

Näin vierähti taas vuosi tätä lajia. Jälleen yksi uusi savuton vuosi, nyt niitä on takana jo kolme!
Hyvä meikäläinen!!


Kolme vuotta sitten loppui lähes 17 vuotta kestänyt urani körssieukkona ja vieläkin olen sitä mieltä että jos jotain olen elämässäni tehnyt oikein ja viisaasti niin se oli tuo tupakanpolton lopetus. Olen niin hemmetin onnellinen tästä uudesta vapaasta elämästäni. Mulla on nyt ohjat eikä mikään määrää mua! Miten ihanaa onkaan hengittää, haistaa ja maistaa kaikki aivan eri tavalla kuin ennen. Mä olen vapaa!

Kirjoittelin vuosi sitten pitkät tarinat lopettamisestani, vuoden takaiset juttuni pääset lukaisemaan osa1 täältä ja osa2 täältä.

Kuvat We<3it.

21 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

JEE hyvä! Täällä on kanssa savutun 2013 aloitettu menestyksekkäästi! Onneksi tosin en ole vuosiin enää aktiivisesti polttanut, mutta välillä on sorruttu juhlapolttamiseen :)

littleB kirjoitti...

Hyvä sinä!! Mä tiedän että mulle tää (ja moni muukin juttu) on jokotai. Siksi en voi sallia itselleni yksiäkään savuja tai homma lähtee lapasesta. No eipä ole onneksi mieli tehnytkään :)

Heisi kirjoitti...

Hienoa! :) Itse en oo koskaan edes maistanut tupakkaa vaikka kuinka yksi kaveri painosti. Ihmetteli ja oli kummissaan miten en voi maistaa. Sanoin etten maista vaikka kuin painostat. Oon päättäny etten maista ja sillä sipuli. Pitkään jaksoi painostaa.

littleB kirjoitti...

No olipas sinnikäs kaveri! Mutta aika ihailtavaa kyllä että olet päätöksessä pysynyt, moni siinä yläasteiässä painostuksen alla on maistanut ja alkanut polttamaankin.

Acata kirjoitti...

Upeeta, mahtavaa! :)))

Acata kirjoitti...

(Tais muuten olla ammoin eka sun juttu, jota kommentoin, tai jtn. :))

littleB kirjoitti...

Hyvä mää! :)
Kyllä saa vaan rintaansa röyhistellä kun kaveriporukassa edelleen päivitellään et miten mä oonkin pystynyt lopettamaan. Kun muiden mielestä (ja omastakin) mä olin se porukasta jonka ei ikinä olisi uskottu lopettavan :)

Niin muuten tais olla, aattele siitäki on jo vuosi! Ihanaa pääsisäistä murunen <3

Acata kirjoitti...

Ihan mahtia, hyvä sääääää! :)

Sama. Poltin aina eniten enkä ees ikinä puhunut lopettamisesta. Yllätin kyllä itsenikin, parin viikon päästä kilahtaa se seitsemäs savuton vuosi mittariin. O.O

Ja samoin, oikein ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä ihanalle B:lle! ♥

littleB kirjoitti...

Ja hei hyvä säääkin! :) 7 vuotta on jo hurrrrjan pitkä aika! :)

Acata kirjoitti...

Nii o! Onneks oon vaan nuortunut sinä aikana... ;D

littleB kirjoitti...

Joo sama! :) Polttaessani olin harmaaihoinen körssimuija, ja nythän mää oon niin hirrrrrrween nuori ja nätti :)

Ansku kirjoitti...

Onnea onnea onneaaaaa!!! Ihan huippuhieno juttu :)

littleB kirjoitti...

Kiitos :)
Saas nähdä saanko palkinnonkin :D Iskälle vihjasin että tämä on sellainen saavutus, että saattaa vaatia lahjan Tallinnasta tuliaisiksi :D

Kiki kirjoitti...

Hyvä sinä. Mää nostan tälle suoritukselle hattua. Ja sää olet todella ansainnut palkinnon Tallinnasta :)

littleB kirjoitti...

No sitähän minäkin! Iskä huom! Muista palkinto! :)

Sannis kirjoitti...

Hienoo!! Samat fiilarit täällä! Aina kun näen että joku ostaa röökiä, mietin kuinka hullu täytyy olla. Laittaa nyt rahansa savuna ilmaan. En tiedä kuinka monia tuhansia euroja meikäläinenkin on käryttänyt taivaalle. Olin polttamatta Annukan ja Tommin raskausajat ja aina aloitin uudelleen. Tommin jälkeen en polttanu enää paljon mutta kuitenkin. Aina kun Annukka meni päikkäreille, mä hiivin kahvikupin kanssa pihalle. Kun typy ei enää nukkunutkaan päikkäreitä ja koputteli lasioven takana kun äiti röökas terassilla, tulin siihen tulokseen että eiköhän tää oo tässä. Sen jälkeen en oo polttanu. Oon kans halunnu postailla tästä omaan blogiin mut jotenkin en oo "kehdannu" tms. kun aina se röökaaminen on mun mielestä ollu jotenkin vähän noloa, omalla kohdallani siis.

littleB kirjoitti...

Kirjota vaan, tuon pitkän tarinan kirjotus oli aika terapeuttista :) Kyllä mäkin oon jälkikäteen hävennyt tupakointiani jo sitä miten typerältä ja rumalta se näyttää myös sitä kun haistaa miltä tupakoitsijat haisee et ite on haissu samalle, hyi hitto! Puhumattakaan oikeesti noista terveydellisistä seikoista, meidän mummo kuoli vuosi sitten keuhkosyöpään polteltuaan reilu 20vuotta. Itse ehdin vedellä sen 17v, et ei se kaukana tuosta ole... Pisti vähän miettimään.

Janet kirjoitti...

Hei ihan mahtavaa! Hieno homma! Itellä on kanssa kolme ja puol vuotta savuttomuutta takana :) Eli hyvä me! Onneks päästiin siitä eroon! Ja nykyään tuparello haiseekin ihan kamalalle.

littleB kirjoitti...

JEE! Hyvä me! :)
Niin haisee, se just polttaneen hengitys on jotain niin sanoinkuvaamattoman karseeta! Bussissa kun semmoinen hengittelijä tulee taakse istumaan niin joutuu pidättelemään hengitystä :)

~LOVE~ kirjoitti...

YESSSSSSSSSSSSS :):) Mulla kanssa 3 vuotta ilman :):) DOOWAP :))) Aivan mahtavaa!!

Välillä vieläkin tekee mieli tietyissä tilanteissa, mutta EN ratkea,EN!!

Mahtavaa!

littleB kirjoitti...

YESSS! Hyvä sinäkin! Hyvä me! :D :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review