11 helmikuuta 2013

Vapaapäivän rentoiluja

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.34

Olen ottanut nyt tavaksi aloittaa vapaapäiväni ihanaisilla makukahveilla. Ensialkuun olen herkutellut synttärilahjaksi saamallani Pentikin Tiramisu-kahvilla ja seuraavana on odottamassa töistä saatu Pentikin Suklaa-amarettokahvi. Tämä ihanainen herkku tuo vapaapäiviin jotenkin sellaisen vähän tavallisuudesta poikkeavan jutun. Niin hyvää ja kaikista parhaimmalle se maistuu tietenkin uudesta Piilopaikka mukista!

Tänään onkin tiedossa oikea rentoutuspäivä. Tuttavani tulee tekemään mulle intialaisen päähieronnan ja perään hän harjoittelee vielä rentoutushoitoa. Tyypilliseen vapaapäivän meininkiin kuuluu tietysti muuten täyteen menemisiä tupattu päivä ja rästissä olevat koulutehtävät. Viikonlopun aikana koulujutut ei yllättäen edistyneet yhtään mihinkään, vaan eilinenekin päivä hurahti kokonaan Ikean reissulla ja kierrellen huikean kivoissa Kuopion Matkuksen kaupoissa, mutta niistäpä lisää myöhemmin. Laitan sormet kyynärpäitä myöden ristiin että iskä tulisi tänään loihtimaan tuosta iiiiisosta pahvilaatikosta jotain keittiöön ;) 
Pysykäähän kuulolla huomennakin, on nimittäin blogin 1v synttärijuhlien aika, ja aikas kiva juttu on luvassa sen kunniaksi!8 kommenttia:

VillaVaahtokarkki kirjoitti...

Kiitos ilahduttaneista kommenteista blogissani. Nuo makukahvit on kyllä ihanaa pientä itsensä hemmottelua arjen keskellä. Yleensä laitan yhden mitallisen tavallisten lisäksi ja sekin riittää makua sopivasti antamaan. Rentouttavaa päivää sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa vapaapäivää<3<3 Huomista odotellen!!

Kiki kirjoitti...

Laitoin lapun itselle, että ei vaan unohdu Tiramisukahvi. Kyllä niin herkulta kuullostaa :)

littleB kirjoitti...

VillaVaahtokarkki: Joo, hemmottelukahvia nimenomaan, pientä arjen luksusta :)

Rebecca R: Kiitos <3

Kiki: Mä en ole vielä maistanut muita kuin näitä Pentikin, mutta aion kyllä jatkossa ostaa muitakin kokeiluun, aivan ihanaa!

Marru kirjoitti...

Pitäisi kyllä itsekin pitkästä aikaa ostaa jotain makukahvia. Pientä hemmottelua arkeen :)
Mukavaa viikkoa!

littleB kirjoitti...

Mä vasta pääsin näiden makuun! Ja nyt tekis mieli juoda näitä kokoajan :)
Ihanaista viikkoa sinnekin! <3

nunju kirjoitti...

Nuo kahvit kuulostaa ihanilta, mut miksi en ole muka huomannut niitä Pentikillä?! Kauhea moka ;D
Ja tuota kuppia minäkin himoitsen :)

littleB kirjoitti...

Hihih :) Mä oli noita paketteja monet kerrat nuuhkinut mutten koskaan raaskinut ostaa :) Mitä parhain lahja siis mulle! Ja tuosta Piilopaikka kupista maistui ihan ekstrahyvälle :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review