04 lokakuuta 2012

Photo a day 4

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 23.52
What I read

Voitteko uskoa, että eka jakso on ohi ja tänään alkoi jo uusi jakso! Vastahan mä aloitin koko koulun! Tässä jaksossa luvassa on psykologiaa, filosofiaa ja englantia, mielenkiintoinen jakso siis tulossa. Ja hei arvatkaapa mitä! Mä sain ekasta äikän aineestani puhtoisen 10!! Uskomatonta! Olen täällä nyt kaksi päivää hymyillyt onnessani. :) Nooo voipa olla että hymy hyytyy kun ensi viikolla saa varsinaisia kokeita takaisin...4 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Vau! Onnea! Mä olen saanut meidän isommalta jotenkin sellaisen käsityksen ettei kymppejä edes voi saada Suomen koulusta :D
Niinvarmaan joo..
Hirveen vaikea mulle se 10-systeemi. Mun aikana koulussa oli vain 3,4 ja 5.

littleB kirjoitti...

Joo en mää ainakaan arvannut et olis mahdollista saada, ja ainakaan mun! Joo melko kauan on siitä ku muakin on viimeks 4-10 asteikolla arvosteltu! 17 vuotta, kauheeta!

Kirsi K. kirjoitti...

Kiva katsoa, minkälaisia kuvia haaste saa muilla aikaan!
Ja onnea kympistä! Ja eiköhän ne kokeetkin sieltä palaudu ihan hyvin numeroin... ;)

littleB kirjoitti...

Juu ei... no uskonto ja äikkä kaiketi menikin ihan ok, mutta se biologia... voi nolo :/

Täytyypäs tulla vilkaseen sunkin kuvia! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review