24 lokakuuta 2012

Palkkapäivä ja paketti muroja

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.56

Viimeisen palkkapäiväni kunniaksi kävin tuhlaamassa paketilliseen kalliita muroja. Aiemmin kertoilinkin minuun ajoittain iskevästä kaakaokaudesta ja tämä murokausi onkin sitten toinen ajoittain iskevä villitys. Usein sekään ei kestä kauaa ja muropaketit jäävät helposti puolittaisina kaappiin. Musta murot ja myslit on myös sen verran ylihinnoiteltua tavaraa etten niitä usein haluaisi enkä raaski ostaa hinnankaan takia. Ja eihän nämä tälläiset herkkumurot mitään terveellisiäkään ole, mutta sallin itselleni mielummin nämä kun sipsejä ja muita herkkujakaan en ole ostanut aikoihin ja karkinsyöntikin on vähentynyt.


Empäs muista ikinä mihinkään muroihin näin tykästyneeni. Tämä oli jo kolmas paketillinen jonka näitä ostin. Itse nuo muroset on hyvänmakuisia ja seassa on rouskuvaa tummaa suklaata ja ihanan raikasta mansikkaa. Suosittelen maistamaan! NAM!

Tuleeko teille tälläisiä kausittaisia ruokahimotuksia? Ja mikä on sun murosuosikki?
3 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Täällä ei ole niinkään kausittaisia, vaan lähinnä jatkuvia :) suosikki murot on ehdottomasti ja aina ne Choco popsit- eli suklaamurot! Tosin en ole näitä ostanut ikuisuuteen, mustaakseni joskus opiskeluiden alussa pari kertaa- niinä sunnuntai päiviä jolloin tuntui ettei muuta voi syödä :) nam, vitsi ne on hyviä! Järkyttävää että muistelen niitä lapsena syöneeni aamupalaksi!!!!! Huh. Onneksi ne on suomessa myynnissä ainoastaan just noissa isoissa paketeissa niin en sorru ostamaan. Kassalla se pätkis on pienempi paha. Mistä tulikin mieleen että voisivat kaupassa korvata sen hyllyn esim omenoilla :)

Ginger kirjoitti...

Lopetin murojen syönnin muutama vuosi sitten kun havahduin siihen kuinka paljon sokeria niissä (ainakin parhaan makuisissa) onkaan. Rouskuva tumma suklaa kuulostaa kuitenkin niin houkuttelevalta, että näihin muroihin saattaisin sortua. :)

littleB kirjoitti...

Sofia: Nää on nyt mun karkinkorviketta :) Oon ylpee et tällänen sokerihiiri ku minä on pystyny luopumaan tai no ainakin vähentään herkkuja vähän. Ikiherkku berliininmunkkikin maistui pitkästä aikaa niin ällömakealta et rupes yrjöttämään :)

Ginger: Joo, sokeriahan nuo on täynnä, ja suolaa :/ Onneks tuoteseloste on niin pientä pränttiä ettei sitä pysty enää vanha lukeen ;)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review