11 lokakuuta 2012

Omat kynnet ojennuksessa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 14.50

Viime viikkoisen koulutuksen ansiosta sain aikaiseksi vihdoin huoltaa omatkin kynnet kuntoon. Karmeassa kunnossa ne kyllä olikin, huppista kun olikin viime huollosta (taas!) vierähtänyt vähän KAUAN aikaa...Mutta nyt on siistit kynnet taas muutaman viikon :) Ihanaa!
Mulle muuten tulee jotenkin tosta koristeluiden väriyhdistelmästä mieleen alusvaatteet ja pitsi, outoa?! Koulutuksesta tulikin sitten miljoona uutta kynsi-ideaa ja tilasin uusia koristeitakin, jospa se nyt motivois mua huoltamaan vaikka omiakin kynsiäkin vähän pikaisemmin :)5 kommenttia:

Janet kirjoitti...

Oi miten kivat kynnet! :) Teitkö nuo siis ihan itse vai kävitkö jossain laitattamassa? Mullekin tulee mieleen alusvaatteet :D Johtuukohan siitä, että saatan jopa omistaa moisen väriset ;D

Nöpsö kirjoitti...

Aivan mahtavat kynnet! Itse en kamalasti välitä pinkistä kynsissä, mutta tuon värin minäkin kelpuuttaisin. :)

littleB kirjoitti...

Janet: Mä oon itse LCN kynsimuotoilija ja oon tässä vuosien mittaan opetellut omankin huollon tekemään. Hidasta ja tylsää hommaa omien kynsien huolto, siksi meinaa jäädä vähän omat kynnet hunningolle :) Jee, se alusvaate ei ollukaan vaan mun mielikuva :D

Nöpsö: Toi on kyllä kiva pinkki, oikee kunnon neon :)

Nöpsö kirjoitti...

Mä olen vähän kaikki tai ei mitään luonne... :D Ei mitään hempeetä vaan kunnon tättärää! :D

littleB kirjoitti...

Oikein! :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review