13 lokakuuta 2012

Makuuhuonehaaveilua

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.00

Olen ihaillut viime aikoina netissä makuuhuoneita ihanine petauksineen. Viimeksi lakanoita vaihtaessani sommittelin vähän tyynyjä ja haaveilin miten kiva olisi kun olisi sängynpääty. Tuntuu olevan mulla vähän tuo sängynpääty sellanen ikuisuusprojekti, ei mistään tunnu löytyvän täysin mieleistä, saatika sitten budjettiin sopivaa päätyä. 


Mä niin rakastan kauniita petivaatteita ja ihania muhkeita petauksia! Mutta eipä tuohon vasten paljasta seinää paljon viitsi mitään latoa. Eihän tuossa mikään näytä miltään. Sänky on vielä iso jenkkisänky, joten päätykin saisi olla melko massiivinen. Toisaalta täällä meillä isossa sängyssä on vain yksi pikkuruinen nukkuja, joten yksipuoliset petaukset olisivat vähän hassujakin. Vai pitäsiköhän alkaa varuilta petaamaan toisellekin, jos vaikka siihen sitten joskus ilmestyisi joku nukkuja, heh :) Mutta olisihan se pääty kiva kuitenkin, siihen voisi nojailla vaikka lukiessaan. 

Tuo Tempurhan se kanssa on yksi murheenkryyni petauksen kannalta. Tyynynä kyllä aivan loistava, pois en vaihda ikinä, niin paljon se on mun yöunia parantanut. Mutta petauksessa näyttää aina kummalta kun toisella puolella sänkyä on tuollainen mötikkä. Vai liekkö ongelma pään sisällä kun häiritsee petauksen epäsymmetrisyys ja sängyn muhkuraisuus ;)

Löytyykös muita Tempurilla nukkujia? Miten teillä pedataan?


10 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

Minulla olisi myytävänä suuri rottinkinen sängynpääty johon on olemassa kaksi eriväristä vaihdettavaa päällistä. Viininpunainen ja valkoinen. ovat paksua satiini sekoitetta ja tikattu kauniisti. Tosin me asutaan pohjois-karjalassa, mutta eikös se postipate kuljeta. Sitäpaitsi..eikös se alkas olla 10 kuvaa kesään aika taas pikkuhiljaa käsillä??

littleB kirjoitti...

Joo se voi olla et mä jossain vaiheessa teetätän tai tuunailen itte sen päädyn, kunhan visio kirkastuu et mitä mä tarkalleen ottaen haluan :D Joo, mun haastepäivä on 14, eli huomenna kuva luvassa! :)

mehtäemäntä kirjoitti...

cant wait..meillä ainakin maisema muuttunu huimasti!

littleB kirjoitti...

Joo sama! Ajattelin että saan tallennettua pihan vaahteroiden eri värit, mutta ketut, ei taida olla yhtäkään lehteä jälellä :D

Sofia kirjoitti...

Ei ole kyllä tempuria, olen kyllä muutaman kerran sitä miettinyt- mutten ole varma pitäisinkö! Siskollani on tempur sänky, josta en ole liiemmin innostunut...
Jos repäisisit ja tekisitkin sängynpäädyn itse? :)

littleB kirjoitti...

Kyllä mäkin alkuun meinasin menettää hermot sen kanssa kun tuntui että niska vaan kipeytyi. Mutta tottumista se vaan vaati, yöuni on rauhoittunut melkoisesti, ei tule enää pyörittyä niin paljon kuin ennen, eikä nukuttua mahallaan mikä on se pahin mun niskalle.
Joo saas nähä jos visio kirkastuu siitä päädystä niin ties vaikka teenkin itse :)

Milma kirjoitti...

Kaikki sisustuskuvien petaukset on aina niin ihania ja tekis mieli oikeen kellahtaa niihin sänkyihin. Sitten kun katsoo tuota omaa niin iskee masennus. Ne muhkeat petaukset vaan on pirun epätodellisia...esim sellaiset missä näkyy vaikka peitot. Ei se ole oikeassa elämässä edes mahdollista, ne pussilakanat kun rypistyy nukkumisen ansiosta ja petaus ei olekkaan enään niin kaunis :D

Niissä upeissa petauksissa ei siis voi nukkua oikeasti :D Huijausta !!

littleB kirjoitti...

:D :D Niin, johan siinä niskatkin vääntyis kun pään alla olis joku 20 tyynyä! :D

Johanna DecoraFrame/ Hullaannu ja Hurmaannu kirjoitti...

Kauniilta näyttää ilman päätyäkin, ihania värisävyjä! Ja ensimmäistä kertaa kun vierailen blogissasi en voi olla kommentoimatta tuota sinun aivan ihanaa banneriasi ja sen kuvitusta :)

littleB kirjoitti...

Voi kiitos <3 Ja tervetuloa lukijaksikin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review