31 lokakuuta 2012

Hullujen päivien ostokset

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.28
Saan vihdoinkin postattua nämä Stockmannin Hullujen päivien tilaukseni. Tämä olikin ihan eka kerta kun Stockmannilta tilasin ja ihan huippua että mekin ketkä eivät Hulluille päiville paikan päälle pääse, saatiin osallistua markkinahumuun netin kautta. Toimituskin oli näillä tosi nopea. Huippu juttu!


Olin kärppänä paikalla heti aamukahdeksalta ja sainkin kaiken mitä oli tarkoituskin. Onlyn toppis toimii tuollaisena vähän siistimpänä takkina mulla kun arkitakissani, maihareissani ja lörppäpipossani look on lähinnä spurgu.


Unelmatakki muuten tälläiselle niskaongelmaiselle joka on tosi herkkä vedolle ja viimalle. Tuo kaulus tulee niin korkealle että toimii korvaläppinä samalla :)


Ihanan pehmoinen ja lämmin musta poncho 9,90€


Sokkarin 3+1:llä harmittavasti loppuunmyyty Kivi tuikkukin kotiutui sitten halvempaan hintaan Stockalta.
8,90€ oli Hullujen päivien hinta.


Pikkuhiljaa ostellen ne nuokin lisääntyy. Olen ostanut toistaiseksi vain kirkkaita ja mattakirkkaita mutta nyt olen miettinyt muutaman harmaan tai ruskean ostamista lisäksi. Saas nähdä jos vaikka pukki kuulis vihjeen :)4 kommenttia:

Milma kirjoitti...

Mulla on myös niska niin herkkä vedolla ja kylmälle ette ei ole tosikaan. Heti kun lämpötila käväisi pakkaselle iski kamala niskajumi ja kipu. Ja tämä on joka talvi sama juttu, tulis jo kevät ...

Ihania ostoksia, takki on kiva :)

littleB kirjoitti...

Mulla on pari vuotta ollut tällänen oikee kierre tän niskan kans. Kallonpohjassa on ilmeisesti koko ajan tulehdus päällä ja vähänkin kun se saa vetoa niin alkaa aivan järkyttävä päänsärky. Olin taas viikonloppuna sairaalassa hakemassa helpotusta kun ei pystynyt mitenkään olemaan. Pumppasivat sit sen verran lääkettä kankkuun et aika letkeä tyttö sieltä lähti äitin taluttamana ulos :)

Janet kirjoitti...

Kivoja juttuja ostit! Mä kävin kans sovittamassa tuota samaista takkia jopa kahteen kertaa, mutta silti jätin ostamatta. Olisin ottanut sen käyttöön vähän "likaisempiin" hommiin, ettei mun valkoinen Everest menis pilalle. No pöljä sitten en kuitenkaan ostanut sitä :O No, ei se kyllä istunut ihan niin hyvin päälle, kuin olisin toivinutkaan.

littleB kirjoitti...

Joo tossa on tuo vyötärökuminauha vähän outo :) Pidempään kun kävelee niin nousee koko ylemmäs ja ylemmäs... Tai sit mulla on vaan liian paksu maha ettei istu oikealle kohtaa :D Mutta kakkostakiksi ja tuohon hintaan oon oikeen tyytyväinen :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review