14 lokakuuta 2012

10 kuvaa kesään -haaste

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.18

Vihdoin oli aika 10 kuvaa kesään haasteeni toisen kuvan!
Tulin siis keksineeksi kuukausi sitten aikas kivan haasteen joka onkin kiertänyt blogeissa aika laajasti, olen päässyt seuraamaan oman maiseman lisäksi vaikka miten ihania maisemia. Tarkoituksena on siis ottaa kuva ulos jostakin ikkunasta, aina samasta kohtaa kuukauden välein, samana päivänä joka kuukausi. 10 kuvan jälkeen ollaankin sitten jo melkein juhannuksessa!


Olin jotenkin hassusti ajatellut että saan kuvattua hienosti vaahteran vaihtuvat värit, mutta mitäs kummaa, kuukauden päästä ekasta kuvasta tuossa ei ole yhtäkään lehteä jäljellä. Melkoisesti muutenkin kuukaudessa muuttunut tuo maisema. Päätin laittaa kuvat kollaasiin joka kuukausi niin muutoksen näkee joka kerta.

Muistutuksena siis muillekin haasteeseen osallistuville, muistakaa oma kuvauspäivänne! Ja tottahan haasteeseen voi tulla mukaan vielä uutenakin! Laittakaahan viestiä jos olette mukana!

Tässä vielä alkuperäinen haasteohjeistus. Kommenttien kautta pääsee seurailemaan muidenkin maisemia! :)

Ja hei, tänään vielä klo 21 asti aikaa osallistua arvontaan! Mua alkaa ainakin jo vähän jänskätä kuka saa noin kivan ja hyödyllisen palkinnon! Arvontaan tästä!
14 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Aikamoinen muutos tapahtunut kuukauden sisällä!

littleB kirjoitti...

No niimpä!!

mehtäemäntä kirjoitti...

herraisä mikä muutos..tuo tiehän näkyy, mikä hädin tuskin entisessä näky..ihana seurata näitä muutoksia mitä immeisillä tapahtuu kuvaamissaan kohteissa :)

littleB kirjoitti...

Niimpä! Ärsyttävintä maiseman muutoksessa on puun takaa esiintuleva toinen kerrostalo, se on suoraan tuossa vaahteran takana. Tulis jo lumi taas vähän näköesteeksi :)

MummonPajukori kirjoitti...

Kiva katsella toisten muuttuvia maisemia.. minäkin aikaistin muutamalla päivällä kuvien ottamista että ollaan samassa kuukauden päivässä vastaisuudessa:-)

pioni kirjoitti...

Kyllä kuukaudessa maisema muuttuukin tosi paljon. Mitenkähän talvikuvissa;)

Acata kirjoitti...

Äääh... Mun niin piti ottaa tähän osaa, mut jäänyt näköjään ajatuksen tasolle. :/ No, yhden jutun sain toteutukseen asti, pientä haastetta pienelle B:lle: http://tilauksessaelama.blogspot.fi/2012/10/pollitty-idea-ja-viivastynyt-toteutus.html :)

littleB kirjoitti...

Ei hätää kuomaseni, vielä ehtii :) Sun haaste voi olla esim. 9 kuvaa kesään :)
Kiitokset haasteesta, kävinkin jo kattoon, vaatii vähän miettimistä :)

Acata kirjoitti...

Ymh... Mun onnistumisprosentilla se 9 kuvaa kesään on käytännössä 2 kuvaa kesään - nyt ja sitten kesällä... :D Mut kattoos josko saisin aikaiseksi, idea on tosi jees! :)

Juu, 12 on niin vähän... :D Ja tostakin sakista on unohtunut moni helmi, tulee sitten viimeistään muiden listoilla vastaan.

Nöpsö kirjoitti...

Oho! Onpas muutos... on hyvä että mä teen tän päivää myöhemmin niin ehdit aina muistuttelemaan... (Vielä, kun ehtis kotiin ennen pimeää)...

littleB kirjoitti...

Mä laitoin itelleni googlen kalenteriin muistutuksen, nyt hälyyttää sit sähköpostiin ja puhelimeen :)

mate kirjoitti...

Minäkin olen haasteessasi mukana, jonka löysin Tutan ja Hilkan blogeista. Upeat värit Sinun maisemissa:)

Kustiida kirjoitti...

Onpas tosissaan tehokkaasti lehdet häipyneet vaahterasta, maisema on ihan eri näköinen nyt. Hauska tuo yöpöydän taulu :)

littleB kirjoitti...

mate: Kiva kun olet mukana! Minäpäs tulen kurkkimaan maisemia! :)

Kustiida: Niimpä, aika karulta näyttää jo!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review