15 syyskuuta 2012

Nörtin lauantaipuuhat

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 21.02
Kuva we<3it

Päätinpä sitten eilen aloittaa pienen projektin. Huomasin jokin aika sitten juttuja Bloggerin kuvatilan täyttymisestä ja aloinkin pienentää silloin kuvani blogia varten pienemmksi. En kuitenkaan silloin ajatellut asian olevan ihan vielä ajankohtainen, koska bloginkin olen aloittanut vasta helmikuussa. Eilen etsiydyin katsomaan Picasa-albumini tilannetta ja säikähdin. Kuvatilastani oli käytetty jo yli 80%!! 

Lisätila ei kai ole rahallisesti suurensuuri sijoitus, mutta tällä hetkellä joka hemmetin penni on kiristettävä ylimääräisestä pois. Ei muuta kuin pienentelemään kuvia ja lataamaan blogiin uudestaan. Sellainen reippaan 800:n kuvan projekti olisi edessä, tai onneksi jo osittain takanakin. Viime yönä meni tämän homman parissa aika myöhään kun ei vaan malttanut lopettaa. Silmissä vilisee jo nytkin uhkaavasti, kunhan nyt ymmärtäisin lopettaa ennen kuin migreeni iskee. Mutta hullun kiilto silmissä on vaan jatkettava että olisi nopeasti alta pois tämä projekti ja näkisin albumin tyhjenevän... PUUUH! 
Saankohan itseltäni palkinnon kun tämä on valmis...? Ehkä pienen karkkipussin?

Onko teillä kuvatilat jo täyttyneet ja mitä olette sitten tehneet?


12 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

No huh johan oot ahkera!! Kuva tila täyttyi täälläkin hetki sitten, en tosin jaksanut toimia yhtä tehokkaasti ja pidän kyllä isoista kuvista...joten maksoin lisä tilasta! En muista paljonko ostin tilaa, mutta sen pienimmän ja maksoi pari euroa... En tiä sitten kaunko tuota jaksais ostella... Vai josko avais uuden osoitteen... :)

littleB kirjoitti...

Noooo... ahkera tai sitten vaan hullu? ;)

Jenni kirjoitti...

Onnistuisikohan sellainen, että loisit uuden käyttäjätunnuksen, jolla olisi oikeudet kirjoittaa blogiin?

littleB kirjoitti...

Joo jostain luin, et sitäkin on ihmiset tehneet. Sillon vaan tulee se toinen profiili tyhmästi etusivulle myös näkyviin kirjoittajana.
Nooo, tuleepahan samalla laitettua nuo kaikki vanhat kuvat samaan kokoon :) Voi olla et jossain vaiheessa täytyy sit antaa periks ja ostaa sitä lisätilaa :)

Ansku kirjoitti...

Mulla täyttyi kuvatila. Ratkaisin asian niin, että poistin kaikki turhat postaukset, ja poistin niiden postausten kuvat myös picasan verkkoalbumista. Picasan asetuksista vaihdoin kuvien koon pienemmäksi, niin että jatkossa kuvat on siis oikean kokoisia. Ärsyttäviä tällaiset säädöt kieltämättä!

Mukavaa sunnuntaita :)

littleB kirjoitti...

Niimpä! Tuntuis niin tyhmältä maksaa vaikka pienikin summa, jos jotain olis vielä tehtävissä ennen kuin on pakko :)
Ihanaista sunnuntaita sinnekin! :)

Hanna ★ kirjoitti...

Minulla täyttyy vähän väliä kuvatila! Sitten lataan kuvat photobucketiin ja sitä kautta blogiin. Kunnes taas jonkun ajan päästä kuvien lisääminen onnistuu suoraan blogiin.

littleB kirjoitti...

Pitäs tosissaan ehtiä ja jaksaa joskus paneutua noihin kuvapalveluihinkin joskus. Sekin vois olla ratkasu :)

Milma kirjoitti...

Munkin kuvatila on täyttynyt 100 vuotta sitten ja maksoin ensin lisätilasta kun se sopimus oli jotain 5 €/vuosi. Tätä uutta kerran kuukaudessa veloitettavaa summaa en halua ja nyt mulla on käytössä google+ joka pienetää ne kuvat blogiin ladattaessa automaattisesti siihen kokoon joka ei kuluta sitä kuvatilaa :)

littleB kirjoitti...

Okei, tollanenkin vaihtoehto... Pitäs tosissaan alkaan perehtyyn näihin :)

Janet kirjoitti...

Ääk, mistä kummasta sen näkee, kuinka täynnä kuvatila jo on. Olen kauhuissani lukenut kaikista blogeista, kuinka kuvatila on loppunut ja nyt pelkään samaa omalla kohdalla. Jä täällä on sellainen poropeukalo, että blogi jää vielä kokonaan kuvattomaksi, mikäli apuja ei löydy :(

littleB kirjoitti...

Mä menen sähköpostin kautta, yläpalkissa on linkki 'valokuvat' se tuo sinne picasa albumin etusivulle, siinä heti ekasivun alalaidassa on se tallennustilan määrä.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review